Umutsuz Ev Kadınları 9. Bölüm Fragmanı izle

Umutsuz Ev Kadınları 9. Bölüm Fragmanı izle

Umutsuz Ev Kadınları 9. Bölüm izle Umutsuz Ev Kadınları 9. Bölüm Fragmanı izle Umutsuz Ev Kadınları 9. Bölüm izle Umutsuz Ev Kadınları 9. Bölüm Fragmanı izle Umutsuz Ev Kadınları 10 Bölüm Fragmanı izle Umutsuz Ev Kadınları Son Bölüm Fragmanı izle Seyret

Umutsuz Ev Kadınları 8. Bölüm ÖZETİ,

Nermin iki arada kalıyor Zeliş, bilgisayarı tamir etmesi için Leventi eve alır. Aniden eve dönen Mukaddes durumu yanlış anlar. Felaketin bir ucu da hayatı boyunca günahtan kaçan Nermin’e uzanır.

Yasemin, Jülideyle Sinanın peşine düşer. Jülidenin, Sinanın geçmişiyle ilgili imalı konuşmaları kafasını karıştırır. Sinanın evinde bulduğu şeyler de kuşkularını kamçılar. Yasemin kendisine ciddi zarar verecek bir araştırmaya girişir. Zeliş kayınvalidesinin evde olmadığı bir gece, bilgisayarı tamir etmesi için Leventi eve alır. Aniden eve dönen Mukaddes durumu yanlış anlar; gösterdiği şiddetli tepki yaşlı kadının felaketine yol açar. Felaketin bir ucu da hayatı boyunca günahtan kaçan Nermine uzanır. Nermin ya oğlunun hayatını kurtaracaktır ya da kendi vicdanını. Elifin içtiği çaylar sinirlerini hırpalamaya başlar. Çocuklarının yükünü taşımakta zorlanan Elif, giderek depresyona sürüklenmektedir.

Cemil karısına tehdit mektubu yazan kişinin Emel olduğunu sanmaktadır. Sevimin işlediği suçun cezasını Emel hayatıyla ödemek üzeredir.

Umutsuz Ev Kadınları 9. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.