Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı Seyret

Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı Seyret

Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı izle KANAL D ekranlarında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı online internetten izle Umutsuz Ev Kadınları 11 Mart Pazar Fragmanı izle

Umutsuz Ev Kadınları 22. Bölüm Özeti; Yasemin, Sinan’la mutluluğu yakalayabilecek mi?.
Zeliş zor durumdaki Levent’e yardım etmek isterken kocasının kendisini takip ettiğinden habersizdir. Kudret’in yanlış anlamasıyla işler iyice sarpa sarar.

Canan’ı kocasından uzak tutmak isteyen Elif, bambaşka bir yola başvurur ancak, bu işten asıl zararlı çıkan Ömer olur. Yasemin, Sinan’la mutluluğu yakaladığını düşünürken, ortaya çıkan gizemli bir defterle şüpheleri tekrar canlanır. Sinan’ın sandıkla ilgili bulduğu ipuçları ise çok yakınında olan birini işaret etmektedir.

Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı, Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı Seyret, Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm Fragmanı Full izle, Umutsuz Ev Kadınları 24. Bölüm Fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları Son Bölüm Fragmanı izle

Mert, babasının kendisini terk ettiğini düşünür, Suna’ya sığınmaktan başka çaresi yoktur. Cemil ise oğluna ulaşmak için kıvranmaktadır. Nermin, Kadir’e sert davranmasının bedelini ağır ödeyecektir. Kadir, Behçet’le ikisinin arasını bozmak ve Behçet’ten intikam almak için her şeyi göze almıştır.

Umutsuz Ev Kadınları 23. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer

alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.