Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı izle 5 Şubat Pazar

Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı izle 5 Şubat Pazar

Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı izle KANAL D ekranlarında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı online internetten izle Umutsuz Ev Kadınları 5 Şubat Pazar Fragmanı izle

Umutsuz Ev Kadınları 17. Bölüm Özeti; Sinan, Yasemin’e bir mektup yazıyor.. Zeliş’in kayınvalidesi Mukaddes hastanede trajik bir şekilde ölür. Gerçeği öğrenen Zeliş, hastane müdürünün para teklifini kabul eder. Kudret ise borcunu ödeyemeyeceği için hapse girmeyi düşünmektedir.

Yasemin, Sinan’ın tüm çabalarına rağmen onunla görüşmek istemez. Sinan her şeyi açıklayan bir mektup yazar ancak, Yasemin mektubu okumamakta kararlıdır. Bir yandan da Sinan’ı kıskandırmaya çalışır ve başına türlü işler açıp yine zor durumlara düşer.

Elif ikizlerin okulundan tanıyıp sevdiği Saliha’yı ailece yemeğe davet eder. Kocasının gizli gizli Saliha’yı aşağıladığına tanık olunca dayanamaz ve adama haddini bildirir.

Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı, Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı Seyret, Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı HD izle, Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm Fragmanı Full izle, Umutsuz Ev Kadınları 19. Bölüm Fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları Son Bölüm Fragmanı izle

Nermin’in başı oğlunun serseriliğiyle derttedir yine. Kerem okuldan uzaklaştırma cezası alınca Nermin onu hizaya getirmek için farklı bir yola başvurur. Ancak oğlunun sevgisini tamamen kaybettiğinin farkında değildir.

Umutsuz Ev Kadınları 18. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.