Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Oya ya büyük şok

15.12.2017
69
Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Oya ya büyük şok

Ufak Tefek Cinayetler 9. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamları ekrana gelen dizinin son bölümünde Edipin Oyaya yaşattığı sürpriz nelere sebep olacak? Kızların Oyayla ilgili düşünceleri değişecek mi? Ufak Tefek Cinayetlerde işler daha da karışıyor.

STAR TVnin yeni fenomeni Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı ile herkesi heyecanlandırdı. Son bölümde, Oyanın sevgilisiyle tanışmak için sabırsızlanan Merve ve Peline büyük bir sürpriz yapan Edip Oyaya da büyük şok yaşatıyor.

Edipin bu şekilde ortaya çıkması Oyayı bir kez daha uçuruma sürüklüyor. Kızlar bu durumu nasıl yorumlayacaklar?

Ufak Tefek Cinayetler 9. bölümü ile 19 Aralık Salı STAR TVde.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 9. BÖLÜM FRAGMANI

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oyanın Taylanla; Pelin ise, Serhanla olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhanın mı yoksa Taylanın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor! Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oyayı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşıkta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek?

Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzuya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşıktan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcuyla komşu mu olacak?

Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor. Bu aşk onları da değiştirecek mi, asla yapmam dedikleri şeyleri yapacaklar mı?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.