Tutsak dizisi neden bitti? Tutsak final ne zaman?

10.11.2017
83
Tutsak dizisi neden bitti? Tutsak final ne zaman?

KanalD’nin dizisi Tutsak bitti mi? Tutsak düşük reytingler nedeniyle yayından kalkıyor. Salı akşamları ekrana gelen Tutsak dizisinin ne zaman final yapacağı da belli oldu.

Doğan TV Holding’in eski CEO’su İrfan Şahin’in kurduğu 1441 Productions’ın ilk dizisi olan Tutsak reytinglere yenildi. Başrollerinde Pamir Tekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in rol aldığı Tutsak dizisi, 14 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 9. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Kanal D’de Eylül ayında yayınlanmaya başlayan Tutsak, reytinglerde istenilen sonuçları alamadı. Dizinin son yayınlanan 8. bölümü Total ve AB grubu reytinglerde 16. sırada yer alabildi.

Final kararını yapım şirketi 1441 “Yapımcılığını yapmış olduğumuz Tutsak isimli dizimiz 9. bölüm itibari ile final yapacaktır, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz anlayış ve emeğinizden dolayı teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere…” açıklamasıyla duyurdu.

1441 Yapım’ın yeni dizisi Hayati ve Diğerleri ise yine Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

TUTSAK 9. VE FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

TUTSAK GENEL KONUSU

Gülper Özdemir’in canlandıracağı Elif karakterinin “tutsak”lıktan kurtulabilmek için yaşadığı tekinsiz dünyada kendi ayakları üzerinde durmasını konu alan Tutsak’ın genel hikayesi ve künyesi şöyle:

Gülper Özdemir’in canlandıracağı Elif karakterinin “tutsak”lıktan kurtulabilmek için yaşadığı tekinsiz dünyada kendi ayakları üzerinde durmasını konu alan Tutsak’ın genel hikayesi ve künyesi şöyle:

Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Elif, kocası Sadullah’ın tehdidi altında evden dışarı bile çıkamadığı bir “tutsak” hayatı yaşamaktadır.

Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bi Gürhan Ailesi’nin karanlık sırlarını kullanarak aileye şantaj yapan Sadullah’ın ortadan kaybolmasıyla, Elif tamamen yabancı olduğu bir dünyada yapayalnız kalır.

Gürhan Ailesi’nin yanında şoförlük yapan Bahadır’ın ona uzattığı yardım eli, Elif’in bilinmezliklerle dolu bir dünyaya adım atmasına neden olur. Ailenin ihtişamlı konağında çalışmaya başlayan Elif, çevresini saran sırlarla ve bu sırları korumak için her şeyi yapabilecek aile üyeleri ve çalışanlarla karşı karşıyadır. Ailenin büyük oğlu Kenan’ın ona karşı ilgisi ve ilk günden beri ona yardım eden Bahadır’ın onu koruma çabası bütün okların Elif’e dönmesine yol açar.

Elif, “tutsak”lıktan kurtulabilmek için, bu tekinsiz dünyada ayakları üzerinde durması gerektiğini kısa zamanda fark edecektir. Ancak aşkın, sadakatin, güvenin pamuk ipliğine bağlı olduğu bu yolculukta, Elif her adımına dikkat etmek zorundadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.