Türkiye Avusturya maçı canlı izle

29.03.2011
76
Türkiye Avusturya maçı canlı izle

Türkiye Avusturya maçı canlı izle Türkiye Avusturya maçı canlı seyret Türkiye Avusturya maçını canlı izle Türkiye Avusturya canlı izle Türkiye Avusturya maçı izle

Türkiye Avusturya maçı canlı izle A Milli Takımımız, A Grubu’ndaki 5. maçında, Avusturya’yı konuk ediyor. Grup maçlarına çok iyi başlayan, Almanya mağlubiyetinden sonra şok bir Azerbaycan yenilgisiyle sarsılan Ay-Yıldızlı takımımız, Avusturya galibiyetiyle yeniden toparlanmak ve gruptaki iddiasını ortaya koymak istiyor. Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmalıyız, başka bir sonuç bizi içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Takımımızın son durumu gayet iyi, Arda Turan’ın da sakatlığının sona ermiş olması ve oynayacak düzeye gelmesi son derece sevindirici bir haber. Kadro kalitesi olarak Avusturya’dan çok üstün bir takımız. Geniş ve bol alternatifli bir takımımız var.

4 maçta 7 puan toplayan Avusturya, en kötü ihtimalle 1 puan için karşımıza çıkacak. Üç Türk oyuncuyu da kadrosunda barındıran Avusturya, yabana atılacak bir takım değil. Son maçında evinde, Belçika’ya mağlup olan Avusturya çok önemli bir avantajı kaybetti. Avusturya Teknik Direktörü Constantini, maç öncesinde yaptığı açıklamalar ile klasik Avrupalı taktiğini uyguluyor. Yine bizi favori gösteren açıklamalar konuk ekip teknik direktörünün dilinden döküldü.

Avusturya’da sakatlıkları bulunan Marc Janko, Frnaz Schiemer ve Zlatko Junuzovic, A Milli Takımımıza karşı forma giyemeyecek.

Avusturya’nın muhtemel 11’i şöyle: Macho, Ekrem, Dragovic, Pogatetz, Fuchs, Scharner, Yasin, Harnik, Arnautovic, Ümit ve Meierhofer.

A Milli Takımımız’dan 1 puan önde bulunan Avusturya karşısında kazanmaktan başka çaremiz yok. Sıkıntılı bir maç olsa da taraftarımızın desteğiyle bu karşılaşmayı kazanacağımızı düşünüyorum.

* Türkiye gruptaki son 2 maçını kaybetti.

* Türkiye’nin gruptaki 4 maçının 3’ü ÜST bitti.

* Türkiye grup maçlarına verilen arada oynadığı 2 hazırlık maçında Hollanda’ya 1-0 kaybederken, G.Kore ile golsüz berabere kaldı.

* Türkiye 2’si resmi, 2’si hazırlık maçı olmak üzere son 4 maçında gol atamadı.

* Türkiye evinde son 3 resmi maçını kazandı.

* Avusturya gruptaki 4 maçta 1 kez kaybetti (2G-1B).

* Avusturya son 3 maçını kaybetti.

* Avusturya’nın son 5 maçının 4’ü ÜST bitti.

* Avusturya’da kaptan Marc Janko ve ortasahadan Zlatko Junuzovic, defanstan Franz Schiemer sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartıldı.

* Türkiye ile Avusturya arasındaki son 6 maçın 5’i ÜST bitti. 4’ü ise TGS 4-6 aralığında bitti.

* Türkiye son 4 maçta Avusturya’yı yendi. 3’ünde handikapı aştı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.