Türk Milletvekilleri Hollandaya Yenildi

11.06.2012
84
Türk Milletvekilleri Hollandaya Yenildi

Türk vekiller ile Hollandalı vekiller, diplomatik ilişkilerin 400’üncü yılı nedeniyle dostluk maçında buluştu. Hollandalı vekiller sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Siyaset arenasında birbirleriyle sürekli tartışan iktidar ve muhalefet milletvekilleri, Hollandalı parlamenterlerle yapılan dostluk maçında omuz omuza mücadele etti. Amsterdamda yapılan maçı 3-2 kazanan ev sahibi Hollanda, rövanş için Eylül ayında Türkiye’ye gelecek.

Türk vekiller ile Hollandalı vekiller, diplomatik ilişkilerin 400üncü yılı nedeniyle yapılan Amsterdam AFC Kulübündeki dostluk maçında buluştu.

Türk Parlamento takımında 8 AKPli, 2 MHPli, 1 CHPli milletvekilinin yanı sıra Kasımpaşa takımında oynayan gurbetçi oyuncu Atilla Yıldırım ve Hollanda Türk İşadamları Derneği üyesi Osman Çelik de top koşturdu.

Ayağındaki rahatsızlığı sebebiyle sahaya Hakan Şükürsüz çıkan Türk takımı sergilediği oyunla milletvekili olduklarını seyirciye unutturdu. Maçı 3-2 kazanan ev sahibi Hollanda’nın rövanş için Eylül ayında Türkiye’ye geleceği bildirildi.

Maç sonunda her iki takıma da günün anısına birer kupa ve şilt verildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.