Tuğba Ekinci polisi kandıramadı

28.04.2011
77
Tuğba Ekinci polisi kandıramadı

Ünlü sanatçı Tuğba Ekinci şöhretini tehlikeli oyunlarla bitirmek üzere… Ekinci bu sefer öyle bir oyun oynadı ki!…

Jaguar marka otomobilinin çalındığını söyleyerek polise başvuran şarkıcı Tuğba Ekinci’nin, sigorta şirketinden para almak için yalan beyanda bulunduğu iddia edildi. Şarkıcı Tuğba Ekinci 18 Nisan’da Beşiktaş Polis Merkezi’ne başvurup, 34 PU 5400 plakalı Jaguar marka otomobilinin çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Evinin önündeki otomobilin kim tarafından, nasıl çalındığını bilmediğini ifade eden Tuğba Ekinci’nin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği araştırma başlattı. Otomobili kimlerin çaldığını tespit etmek için çalışmalarını sürdüren polis, Jaguar marka aracı 2 gün sonra Güngören’de bir sitenin otoparkında buldu. Otomobilin adeta hurda halinde bulunması polisin dikkatini çekti.

Jaguar’ın uzun süredir kullanılmadığını ve sitede 6 aydır sitede durduğunu öğrenen polis, araştırmasını sürdürdü. Polis, Ekinci’nin 11 ay önce kullandığı araçla Beşiktaş’ta kaza yaptığını belirledi. 2 arkadaşı ile birlikte olay yerinden kaçan Ekinci’ye, kaza yerini terk etmek suçundan 130 TL trafik cezası kesildiği anlaşıldı.

Ayrıca Ekinci’nin, Trafik Şube’ye giderek hasarlı aracını teslim aldığı tespit edildi. Polis son olarak Ekinci’nin çalıntı olarak bildirdiği otomobili için kasko şirketine başvurduğunu tespit etti. Otomobilin çalınmadığını ve Ekinci’nin kaskodan para almak için bu yola başvurduğunu öne süren polis yetkilileri, Ekinci hakkında “Yalan beyanda bulunmak ve nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla işlem yaptı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.