TRT1in istihbarat dizisi Milat bitti mi?

TRT1in istihbarat dizisi Milat bitti mi?

TRT1in istihbarat dizisi Milat bitti mi? Sezon finali yapan diziyle ilgili şok karar

TRT1 ekranlarında kış sezonunda yayınlanmaya başlayan ve istihbarat savaşlarını konu alan Milat dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce sezon finali yapan ve Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana geleceği duyurulan Milat dizisi sürpriz bir kararla yayından kaldırıldı. Dizinin bittiği haberini ise yapımcı Eyüp Gökhan Özekin verdi. Eyüp Gökhan Özekin, “Dostlar Milatı sonlandırmaya karar verdik. Güzel bir işti. Hoş hatıralarımız oldu. İnşaallah yeni projelerle ekranlarda buluşuruz.Destek ve emek veren hekese, baştan sona tüm ekibimize, TRT idaresine, TRT1 koordinatörlüğüne, dramaturg ekibine içten teşekkür ediyoruz” diyerek dizinin hayranlarına kötü haberi duyurdu.

Miray Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Hakan Kurşunun oturduğu dizinin başrollerinde Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen, Başak Sayan, Volkan Ünal ve Demir Karahan rol alıyordu. Dizi Cuma akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanıyordu.

1MİLAT GENEL KONUSU

“Zaferi kim tarif ederse kazanan da odur. Gerisi, her gün sadece adı değişen, aslında bitmek bilmeyen kadim bir kavga…” diye tarif etmişti olan biteni Agah Bey. Milat, Agah Beyin söylediği kavganın bugünkü en kızgın cephesi Milli İstihbarat Teşkilatında kitabın ortasından yürüyen kahramanların hikayesidir.Göz alıcı aksiyon sahneleri, şaşırtıcı akıl oyunları, komplo ve entrikaları, dillere destan aşkları, sert gerçeklerle harmanlanmış hikayesiyle Milat, aksiyon-macera türünde yeni bir çığır açacak”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.