Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman hangi kanalda?

08.05.2013
82
Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman? Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor Sivasspor maçı Türkiye Kupası izle.

Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman? Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor Sivasspor maçı Türkiye Kupası izle.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçları 8 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

ATVden naklen yayınlanacak karşılaşmaların ilki saat 19.00da Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Tolga Özkalfa, Adil Sinem ve Ekrem Kan hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak. Sivasta oynanan yarı final ilk karşılaşması 2-1 Sivassporun üstünlüğü ile sona ermişti.

Günün ikinci maçı ise Fenerbahçe ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında saat 21.30da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Orkun Aktaş ve Erdem Bayıkın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan. Eskişehir Atatürk Stadında oynanan ilk karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Eskişehirspor 1-1 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Eskişehirspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Eskişehir Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada Eskişehirsporun golünü 13. dakikada Erkan kaydederken, Fenerbahçenin golünü 19. dakikada Mehmet Topal attı.

Sivasspor 2-1 Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmada Sivasspor’un gollerini 44. dakikada Aatif ve 76. dakikada Erman Kılıç kaydederken, Trabzonspor’un golünü 90+2. dakikada Sapara attı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.