Trabzonspor Orduspor Maçını Canlı izle

21.12.2011
82
Trabzonspor Orduspor Maçını Canlı izle

Trabzonspor Orduspor Maçı Canlı izle, Trabzonspor Orduspor Maçı izle, Lig Tv Trabzonspor Orduspor Maçını Canlı izle, Trabzonspor Orduspor Maçını izle, Trabzonspor Orduspor Canlı izle

Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Ligi aynı anda götürmeye çalılşan Trabzonspor, iki kulvarda devam ederken çok yıprandı. Bordo-mavililer, Fenerbahçeye mağlup olarak arka arkaya 4. maçında da puansız ayrıldı. Bu sonuçla zirvenin 13 puan gerisinde kaldılar. Trabzonspor play-off umutlarını ciddi anlamda zora soktu.

Sezona iyi başlayan Ordusporda da büyük bir çöküş yaşanıyor. Tam 6 maçtır kaybeden Karadeniz ekibi, Metin Diyadinin ardından dünyaca ünlü teknik adam Hector Cuperi takımın başına getirerek ikinci yarı toparlanmanın hesaplarını yapıyor. Ancak bu hafta Karadenizin en büyük takımı olan Trabzonspor karşısında puan ve puan almak istiyorlar.

Trabzonspor arka arkaya çok fazla kaybetti. Bordo-mavililerin artık toparlanması gerekiyor. Olası bir mağlubiyet ciddi anlamda taraftar baskısına neden olur. Şenol Güneş bu durumu iyi bildiği için galibiyetin ne kadar önemli olduğunun farkında. Bu hafta Trabzonsporun zor da olsa kazanacağını düşünüyorum.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.