Trabzonspor Konyaspor maçını canlı izle

01.04.2011
81
Trabzonspor Konyaspor maçını canlı izle

Trabzonspor Konyaspor maçını canlı izle Trabzonspor Konyaspor maçını canlı seyret Lig Tv izle Trabzonspor Konyaspor maçı canlı izle Trabzonspor Konyaspor canlı izle Trabzonspor Konyaspor maçını izle Trabzon Konya maçını canlı izle

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek.Trabzonspor Konyaspor maçı nerde ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmanın detayları
Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor 2 Nisan Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stad’ında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.Trabzonspor Konyaspor karşılaşması saat 190:00’da Lig Tv’den naklen yayınlanacak.Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek…

İç sahada oynadığı maçlarda sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Konyaspor karşısında bunu sonlandırmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş, takımını Avni Aker’in atmosferine hazırlayacak çalışmalara ağırlık verecek.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda en son galibiyetini 17 Aralık 2010’da Karabükspor’u 3-0 yendiği karşılaşmada elde eden Trabzonspor, söz konusu tarihten bugüne kadar kendi saha ve seyircisi önünde galip gelemedi. 105 günder evinde 3 puan hasreti çeken bordo-mavili takım,3-3 berabere kaldığı Kayserispor karşısında liderliği de bırakmıştı.

Ligin ilk yarısını 42 puanla Bursaspor’un 5 puan, Fenerbahçe’nin de 9 puan önünde kapayan bordo-mavililer, ikinci yarıda 6 maçta kaybettiğ 9 puan ile büyük bir avantajı şampiyonluk yolunda değerlendiremedi.

Ligin ikinci yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Ankaragücü ile 1-1, Antalyaspor ile 0-0, Kayserispor ile 3-3 berabere kalan Karadeniz ekibi, 6 puan kaybetti. Cezası nedeniyle İzmit’de oynadığı Kasımpaşaspor maçını 1-0 kazanan bordo-mavili takım deplasmanda oynadığı maçlarda daha başarılı bir performans sergiledi.
Trabzonspor Konyaspor Maçı ne zaman hangi kanalda Saat kaçta? başlıklı ve Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek.Trabzonspor Konyaspor maçı nerde ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmanın detayları… özetli haberi okudunuz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.