Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izle

12.03.2011
77
Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izle

Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izle Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı seyret Lig Tv izle Trabzonspor Kasımpaşa maçını canlı izle Trabzonspor Kasımpaşa canlı izle Trabzonspor Kasımpaşa maçı izle Trabzon Kasımpaşa maçı canlı izle

Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izle Trabzon Kasımpaşa maçını canlı izle Beşiktaş karşısında çok kritik bir galibiyet alarak şampiyonluk yarışında güçlü iddiasını sürdüren Trabzonspor, cezası nedeniyle bu hafta İzmit İsmet Paşa Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bordo-mavili takımda kart cezalısı Serkan ve Burak ile sakatlıkları bulunan Engin Baytar ve Glowacki forma giyemeyecek. Bordo-mavili takım şampiyonluğu çok istiyor ve bunun için tüm gücünü ortaya koyuyor. Eksik oyuncuların yerine oynayacak isimler de en az onlar kadar mücadele edecektir. Brozek kardeşlerin bu hafta sahada olması bekleniyor.

Antalyaspor’a son dakikada yediği ilginç golle mağlup olan Kasımpaşa’nın ise umudu biraz daha azaldı. Paşa ikinci yarıda çok iyi mücadele ediyor ancak bu çabalarının sonuca ulaşması biraz zor gözüküyor.

Trabzonspor eksiklerine rağmen zorlansa da Kasımpaşa’yı mağlup ederek yoluna devam edecektir. Kupon doldurmak isteyenlere önerilir. Oranı yükseltmek isteyenler Trabzon handikap deneyebilir.

* Trabzonspor son 4 maçının 3’ünü kazandı (1B).

* Trabzonspor’un evinde son 3 maçı berabere bitti.

* Trabzonspor’un son 4 maçı ÜST bitti.

* Kasımpaşa son 3 maçını kazanamadı (1B-2M).

* Kasımpaşa’nın son 9 maçının 6’sı ÜST bitti.

* Trabzonspor ile Kasımpaşa arasındaki son 4 maçın 3’ü ÜST bitti.

* Trabzonspor son 2 maçta Kasımpaşa’yı handikaplı yendi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.