Trabzonspor Genclerbirliği Maçını Canlı izle Geniş Özeti

14.12.2011
79
Trabzonspor Genclerbirliği Maçını Canlı izle Geniş Özeti

Trabzonspor Genclerbirliği Maçı Canlı izle, Trabzonspor Genclerbirliği Maçını Canlı Seyret, LİG TV İZLE Trabzonspor Genclerbirliği Maçını Canlı izle, Trabzonspor Genclerbirliği Maçı Geniş Özeti izle

Trabzonspor ile Gençlerbirliği erteleme maçında karşı karşıya gelecek. Hafta sonu Trabzonspor, Galatasaraya karşı kendi sahasında ağır bir mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer mağlubiyetin yanı sıra Didier Zokora ve Burak Yılmazı da gördükleri kartlar sonrasında kaybetti. İki isim Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftada kaçıran Trabzonspor, bu sezon hem Şampiyonlar Ligi, hem de Spor Toto Süper Lig temposunu kaldıramadı. Lider Galatasarayın 10 puan gerisindeler. Bordo-mavili ekip bu maçı kazanarak farkı biraz olsun kapatmak istiyor.

21 puanlı Trabzonsporun iki puan gerisinde bulunan Gençlerbirliği, Fuat Çapa ile iyi bir performans sergiliyor. Kırmızı-siyahlılar özellikle büyük takımlara karşı sergiledikleri futbolla takdir kazandı. Başkent ekibi, moralsiz Trabzonspor deplasmanında da galip gelebilmenin hesaplarını yapıyor.

Trabzonsporda hedef mutlak galibiyet olsada, Didier Zokora ve Burak Yılmaz çok ciddi iki eksik. Bordo-mavililer kazanabilir ama riske gerek olmadığını düşünüyorum. Gençlerbirliğinin de gol atacağını düşüncdüğüm maçta karşılıklı gol var en net tercih. Ayrıca iki takım arasında oynanan son 5 maçın 4ünde karşılıklı goller olduğunu da hatırlatmak isterim.

* Trabzonspor son 6 maçını kazanamadı (4B-2M).

* Trabzonspor evinde son 2 maçını gol atamadan kaybetti.

* Trabzonspor’un son 9 maçının 6’sı ALT bitti.

* Gençlerbirliği son 6 deplasman maçının 4’ünü kaybetti ve hiç kazanamadı.

* Gençlerbirliği’nin son 5 maçının 4’ü ALT bitti.

* Aralarındaki son 4 maç ÜST bitti.

* Trabzonspor son 8 maçta Gençlerbirliği’ni 6 kez yendi ve hiç kaybetmedi.

* Trabzonspor evinde son 3 maçta Gençlerbirliği’ni handikaplı yendi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.