Trabzonspor Gaziantepspor Maçını Canlı izle

01.05.2011
79
Trabzonspor Gaziantepspor Maçını Canlı izle

Trabzonspor Gaziantepspor Maçı Canlı izle Trabzonspor Gaziantepspor Maçını Seyret LİG TV İZLE Trabzonspor Gaziantepspor Maçını Canlı izle Trabzon Gaziantep Maçını  Canlı izle Trabzonspor Gaziantepspor Maçı izle

Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor kritik bir maça çıkacak. Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor ile deplasmanda berabere kalarak Fenerbahçe’nin Bucaspor’u yenmesiyle liderliği kaptıran bordo-mavililer, bu hafta zirveyi yeniden geri almak istiyor. Aynı saatte başlayacak maçlarda Trabzonpor hem Gaziantepspor’u devirmeye çalışacak hem de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Fenerbahçe’ye karşı üstünlük kurmasını bekleyecek.

Dördüncü sırada yer alan Gaziantepspor ise UEFA Avrupa Ligi’ne katılabilmenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı-siyahlıların hedefi ise üç puan önünde bulunan Bursaspor’u geçerek ligi üçüncü sırada tamamlamak istiyor. Gaziantepspor, Fenerbahçe deplasmanında olduğu gibi Trabzonspor’a da zorluk çıkaracaktır.

Trabzonspor her ne kadar şampiyonluk için her maça kazanma parolasıyla çıksada son dönemde gol bulmakta zorlanıyor. Özellikle maçların ilk yarısında rakip savunmayı geçemiyorlar. Bu maçta da Gaziantepspor’a ilk 45 dakikada gol atmaları zor bir ihtimal gibi. 2.35’lik oran kuponlarda değerlendirilebilir.

* Trabzonspor son 10 maçının 8’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Trabzonspor evinde son 3 maçınıda 1-0 kazandı.

* Trabzonspor’un son 4 maçı 0-1 gol aralığında bitti.

* Gaziantepspor son 4 deplasman maçını kaybetti.

* Gaziantepspor’un son 9 maçının 8’i ÜST bitti.

* Trabzonspor ile Gaziantepspor arasındaki son 8 maçın 4’ü ALT, 4’ü ÜST bitti.

* Trabzonspor evinde en son 1998 yılında Gaziantepspor’a kaybetti (9G-4B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.