Trabzonspor Bursaspor Maçını Canlı izle

17.04.2011
69
Trabzonspor Bursaspor Maçını Canlı izle

Trabzonspor Bursaspor Maçı Canlı izle Trabzonspor Bursaspor Maçı Canlı Seyret LİG TV İZLE Trabzonspor Bursaspor Maçını Canlı izle Trabzonspor Bursaspor Canlı izle Trabzonspor Bursaspor Maçı izle Trabzon Bursaspor Maçını Canlı izle Trabzonspor Bursa Maçı Canlı izle

Haftaya lider giren Trabzonspor, şampiyonluk yolundaki en önemli virajı olarak gözüken haftaya geldi. Bordo-mavili takım sıralamada 3. durumda bulunan Bursaspor’u konuk ediyor. Galatasaray’ı formda ismi Burak Yılmaz’ın attığı golle mağlup eden Trabzonspor, bu maçı da kayıpsız geçmesi halinde şampiyonluk yolunda çok daha iddialı bir konuma gelecek. Trabzonspor’da tek sorun ise Engin Baytar, sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı söylenen Engin, hafta içinde yapılan antrenmanda sergilediği sinirli tavırlar nedeniyle Ünal Karaman tarafından antrenmandan gönderildi. Bu takım için tek olumsuz gelişmeydi.

Bursaspor’un ise kötü gidişi sürüyor. Son 5 maçında 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar bu kötü serisine son vermek istiyor. Bursa’da savunmanın başarılı ismi Serdar Aziz ile Turgay Bahadır kart cezası nedeniyle takımlarını yalnız bırakacak. Bursaspor adına, lig 3.’lüğünü korumak adına önemli bir maç olacak.

Trabzon’da ev sahibi takımın galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum. Bursaspor son haftalarda çok basit hatalar yapıyor ve takımın o eski uyumu kaybolmuş gibi gözüküyor.

* Trabzonspor son 8 maçının 7’sini kazandı (1B).

* Trabzonspor evinde son 13 maçını kaybetmedi (8G-5B).

* Trabzonspor’un son 5 iç saha maçının 4’ü ALT bitti.

* Bursaspor’un son 5 maçının 4’ü berabere bitti.

* Bursaspor deplasmanda son 8 maçta 1 kez kaybetti (3G-4B).

* Bursaspor’un son 6 maçının 5’i ALT bitti.

* Trabzonspor ile Bursaspor arasındaki son 8 maçın 7’si TGS 2-3 aralığında bitti.

* Trabzonspor son 5 maçta Bursaspor’a kaybetmedi (3G-2B).

* Trabzonspor evinde son 12 maçta Bursaspor’u 11 kez yendi (1B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.