Tottenham Real Madrid Maçını canlı izle

12.04.2011
88
Tottenham Real Madrid Maçını canlı izle

Tottenham Real Madrid Maçı canlı izle Tottenham Real Madrid Maçı canlı seyret Maçı canlı izle Tottenham Real Madrid Maçını canlı izle Tottenham Real Madrid canlı izle Tottenham Real Madrid Maçını izle

Şampiyonlar Ligi Maçı Tottenham Real Madrid Maçı canlı izle Bu sezon ilk kez katıldığı Şampiyonlar Liginde bence büyük iş başaran ve çeyrek finale çıkan Tottenham Madrid deplasmanında erken gelen kırmızı kart ve son dakikalarda dağılmaları nedeniyle 4-0 kaybetti. Bu maçta verilen kart da çok tartışmalıydı. Yani tur ilk maçtan gitti. Bakmayın günlerdir dönen “mucize” geyiklerine Real Madrid değil herhangi bir orta seviye takımı bile buradan turu vermez. Artık ligde işi mucizelere kalmasına rağmen Real Madrid Cumartesi akşamı çıkacağı El Classico için bilenirken bu maçta kadroda rotasyon olabilir. Ama ben Mourinho’nun fazla değişiklik yapacağını ve risk alacağını sanmıyorum.

Tottenham en azından prestijini kurtarmak için saldıracak. Real Madrid deplasmanında alınan 4-0’lık mağlubiyet bile Tottenham’ın yıldızı Gareth Bale’in umutlarını söndürmeye yetmedi.Tarihe geçecek bir geri dönüşe imza atabileceklerini belirten 21 yaşındaki oyuncu, “En iyi oyunumuzu oynamalı, onların en iyi oyuncularını durdurmalı ve goller atmalıyız. Bunun çok zor bir durum olduğunu biliyorum ama yine de bir olasılık var. İkinci maçta oturup onların bizi bir kez daha yenmesini seyretmeyeceğiz. Umuyorum ki yeneceğiz ve yine umuyorum ki bu galibiyet yeterli olacak. Futbolda her şey mümükün. Biz Real Madrid maçına hazırız.” ifadelerini kullandı.

Real Madrid-Tottenham maçında Madrid ekibinin Portekizli savunmacısı Pepe gördüğü sarı kartla ceza sınırını aştı ve Londra’daki karşılaşmada forma giyemeyecek. Aynı maçta Crouch da iki sart görüp kırmızı kartla oyun dışı kaldığından dolayı gelecek maçta oynayamayacak.

Bu maçta Real Madrid deplasmanda kaybetse de çok umurunda olmayacak. Skoru korumayı her şartta başarırlar. Tottenham kazanır ama turu geçen Real Madrid olur. Ayrıca 1.45’den üst de kazandırır.

* İlk maçı Real Madrid evinde 4-0 kazandı.

* Tottenham evinde son 17 maçının 11’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Tottenham’ın son 8 maçının 4’ü ALT, 4’ü ÜST bitti.

* Tottenham evinde 5 Ş.Ligi maçının 4’ünü handikaplı kazandı (1B).

* Tottenham’ın 11 Ş.Ligi maçının 9’u ÜST bitti.

* Real Madrid son 8 maçının 7’sini kazandı (1M).

* Real Madrid deplasmanda son 3 maçını kazandı. Son 6 deplasman maçını kaybetmedi.

* Real Madrid’in son 8 maçının 6’sı ÜST bitti.

* Real Madrid son 10 Ş.Ligi maçının 7’sini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Real Madrid’in son 6 Ş.Ligi maçının 5’i ÜST bitti….

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.