Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanında Sinan’a haciz şoku!

03.04.2016
70
Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanında Sinan’a haciz şoku!

Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanında Sinana haciz şoku! Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan’ın kaleme aldığı dizi Tatlı İntikam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam yeni bölümünde, Sinanı bekleyen haciz şoku gündeme bomba gibi düşecek.

Kanal D’nin, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı yeni dizisi Tatlı intikam 3. yeni bölüm fragmanı ile izleyicinin karşısına çıktı. Merakla beklenen Tatlı İntikam 3. yeni bölümü için heyecan dorukta. Tatlı İntikam yeni bölümüyle 9 Nisan Cumartesi 20.00de Kanal Dde!

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir; ancak, müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur..

Pelinin karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Pelin, hemen yıllar önce yüzüne bile bakmadığı Tankut’u aramaya başlar. Biran önce onu bulup özür dileyecek ve hayatındaki kısır döngüden kurtulacağını düşünür. Ancak, Pelin’in kendini Tankut’a affettirmesi hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Tankut, Pelin’in yıllar önce bıraktığı Tankut değildir.

Pelin, Sinan’ın onu kolay affetmeyeceğini anlamıştır ve kendisinden ne isterse yapmaya hazırdır. Pelin’in burnunu sürtmeye niyetli olan Sinan intikam oyununa başlar. Ama işler ikisi içinde iyi gitmeyecektir. Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder.

TATLI İNTİKAM 3. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.