Tatlı İntikam 12. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

07.06.2016
77
Tatlı İntikam 12. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

Tatlı İntikam 12. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen Tatlı İntikam 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pelin, Rüzgar hakkında neler öğrenecek? İşte Tatlı İntikam dizisi ile ilgili son gelişmeler

Heyecanın dorukta olduğu Tatlı intikam yepyeni bir bölümle geliyor. Başrollerinde Leyle Lydia Tuğutla ve Furkan Andıçın rol aldığı dizi Tatlı intikamda 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını D Yapımın üstlendiği Tatlı İntikam yoluna dolu dizgin devam ediyor. Tatlı İntikam Cumartesi akşamları saat 20:00de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

TATLI İNTİKAM 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM ÖZETİ

Sinan, bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Sinanın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Bülent’in aslında kendisine evlenme teklifi etmediğini öğrenen Başak kayıplara karışır. Herkes Başak’ı aramak için seferber olur. Bu süreçte Pelin ve Sinan zorunlu olarak yan yana gelirler. Aralarındaki gerilim artarken Pelin; Sinan’la Rüzgar’ın oyununu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

Oyuncular

Leyla Lydia Tuğutlu
Furkan Andıç
Büşra Develi
Can Nergis
Zeyno Günenç
Ayşenil Şamlıoğlu
Kerem Atabeyoğlu
Hazal Türesan
Çağrı Çıtanak
Cemre Gümeli
Seren Deniz Yalçın
Bülent Seyran

Furkan Andıç kimdir?

(d. 4 Nisan 1990; İstanbul, Türkiye), Türk oyuncu.

İlkokulu ve liseyi Ataşehirde okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukraynaya gitti.[2] Ukraynada Kiev Politeknik Üniversitesinde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbula dönmek zorunda kaldı.[1] Bir süre Bilgi Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. 2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise ATVde yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal Dde yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Tankut karakterini canlandırmaktadır.
Oyunculuk Kariyeri
Birçok Reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, TNT ekranında yayınlanan Kolej Günlüğü adlı yapımla birlikte dizilerde de rol almaya başlamıştır. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVMnin reklamlarında oynamıştır. Kolej Günlüğü dizisinde ise Mert karakterini canlandırmıştır.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve senaryosu Desperate Housewives dizinden uyarlanan Kanal Dnin Umutsuz Ev Kadınları dizisinde, orijinalinde Jesse Metcalfenin canlandırdığı ve Gabrielle Solisle (Eva Longoria) gizli ilişkisi bulunan genç bahçıvan John Rowland karakterinin Türkiyedeki uyarlamasında, Zelişe (Evrim Solmaz) ilgi duyan bilişim meraklısı Levent karakterini canlandırmıştır. Yağmurdan Kaçarken dizisinde Harun karakterini canlandırmıştır. Ayrıca aşk Ekmek Hayaller dizisinde Altanın büyüdüğündeki halini oynamıştır. 2014 Hazirana yayınlanmaya başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Selim İnan rolünü canlandırmıştır, bu rolle daha iyi tanınarak ün sahibi olmuştur. Ağustos 2015te Andıçın atv dizisi Kırgın Çiçeklerin kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştır ve dizide düzenli kadroya girmiştir. Fakat 11. bölümde girdiği Kırgın Çiçekler dizisinden 29. bölüm ile birlikte ayrılmıştır. 2016 yılında ise Kanal Dde yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan/Tankut karakterini canlandırmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.