Tanyeli Eşinden Ayrılıyor Mu?

06.01.2010
73
Tanyeli Eşinden Ayrılıyor Mu?
Eşi Alex’in Türkiye’yi terk ettiği yönünde haberler çıkan Tanyeli ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Tanyeli’nin 1 ay önce evlendiği Alex ile kavga ettiği eşinin Yunanistan’a gittiği yönünde haberler basına yansımıştı. Eşi Alex’le ayrılık haberleri basına yansıyan Tanyeli ilk kez konuştu.

Tanyeli, ‘Ben daha 1 ay oldu evleneli ve bana hemen terk edilmeyi yakıştırdılar. Eskiden gülerdim ama artık üzülüyorum bu haberlere. Her evlilikte anlaşmazlıklar olur ama biz çocuk değiliz. 3 senede birbirimizi tanıyarak karar verdik evlenmeye ve ayrılık diye bir şey yok. Alex Yunanistan’a falan gitmedi, burada, Türkiye’de’ diyerek dedikodulara açıklık getirdi.

Bu camiada çelik çomak oyunlarının çok olduğundan yakınan güzel oryantal, ‘Arkamdan bir dönme dolap çevrildiği zaman hemen motive oluyorum ve kendimi ekranlarda buluyorum. Öbür türlü evimde soğan sarmısak ayıklamayı tercih ediyorum. Beni bıraksalar ben zaten mutfaktan çıkmayacağım ama böyle yaparak beni zorla televizyon ekranlarına çıkarıyorlar. Böyle ortalığı karıştırdıkları zaman çıkıp bir şey söylemek zorunda kalıyorum’ diyerek bomba gibi açıklamalar yaptı…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.