Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2018

23.11.2017
66
Survivor ne zaman başlıyor? Survivor 2018

Survivor ne zaman başlıyor arayışı tüm hızla devam ediyor. Beklenen cevap ise çok geçmeden Acun Ilıcalıdan geldi. Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan Gel Konuşalım adlı programa konuk oldu ve canlı yayında Survivor 2018in ne zaman başlayacağına dair açıklama yaptı. Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı kendi kanalında her Sabah yayınlanan Gel Konuşalım adlı programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Survivor 2018in ne zaman başlayacağınıda dile getirdi. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan, Survivor 2018 10 Şubat tarihinde başlayacak. TV8in Gel Konuşalım adlı programında Survivor 2018in 6 yarışmacısınıda dile getiren Acun Ilıcalı izleyicilerin merakını giderdi. Peki Survivor 2018e kesin katılacak olan yarışmacılar kimler?

SURVİVOR 2018e KESİN GİDEN 6 YARIŞMACI

-Cumali Akgül

-Turabi Çamkıran

-Sema Aydemir

-Nagihan Karadere

-Merve Aydın

-Murat Ceylan

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVORDA

Daha önce iki kez Survivora katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivora gidecek.Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına 3. defa Survivor mı? İmkânsız. dedi gururum. Riskli. dedi. Tecrübem, Manasız. dedi. Mantığım, Yine de denemeye değer dedi. Kalbim.. Seneye görüşürüz mesajını yazdı.

SEMA AYDEMİR SURVİVOR ALL STARDA

Azmi ve hırsıyla ön planda olan Sema Aydemir Survıvor 2018 – All Starlar takımında olacağını Acun Ilıcalı kendi hesabından duyurdu. 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankarada yapılan yarışta 56.62snlik derecesiyle elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunlarında bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivorın ünlüler kadrosunda yer aldı. Bu yıl Survıvor 2018de de hayranlarını ekrana kilitleyecek.

NAGİHAN KARADERE SURVİVOR 2018 ALL STARDA

Hırsı,azmi ve yoğun duygularıyla kendini tanıtan Nagihan Karadere, Survıvorda büyük hayran kitlesine sahip olmuştu. Bu yılda Survıvor 2018 – All Star takımında olacak olan yarışmacı kişiliğiyle de ön plana çıkacağı düşünülüyor. Hırs dolu yarışmacının ismini Acun Ilıcalı kendi hesabından duyurdu. Başarılı sporcu bu yılda kendinden çok söz ettirecek.

MERVE AYDIN SURVİVOR 2018 ALL STARA

Survivor yarışması ile kendinden çok söz ettiren Merve Aydın, hırsı ve karakteriyle yarışmaya damga vurmuştu. Survivor 2018 All Starda yarışacağını duyuran Acun Ilıcalı, Merve Aydın hayranlarını bu yılda ekrana kilitleyecek. Merve Aydın; Türk atlet. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur.

MURAT CEYLANDA SURVİVOR 2018de

Murat Ceylan Survivor 2013ün en gözde isimlerinden biriydi. Yarışma içerisinde Hilmicem ile yakınlığı ise herkes tarafından takdir görüyordu. Acun Ilıcalı tarafından Murat Ceylanın Survivor 2018de de yarışacağı açıklandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.