Survivor da Sema ve Şahika arasında tansiyon yükseliyor!

28.03.2017
94
Survivor da Sema ve Şahika arasında tansiyon yükseliyor!

Survivorda bu hafta iki dokuulmazlık oyununuda kaybeden Gönüllüler takımında elemeye Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan çıktı. Bu akşam oynanacak iletişim ödülü öncesinde Survivor Ünlüler adasında tansiyon yükseliyor. Adem, Sema ve Şahika arasında geçen tartışmanın ardından oyuna giden Ünlüler takımının bu akşam nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu. Peki Survivorda adaya bu hafta hangi isim veda edecek?

Survivor 2017de bu hafta ikş dokunulmazlık Oyununu kaybeden gönüllüler takımı potaya 4 ismi soktu. Kıran kıran mücadelenin yaşandığı Survivor 2017de Semanın sakatlığını atlatmasının ardından büyük bir çıkış yaklayan Ünlüler Takımı Cuma akşamı ekrana gelen ödül oyununun sahibi olurken, Cumartesi ve Pazar akşamı ekrana gelen dokunulmazlık oyunun kazanılmasıyla seri galibiyetler almaya başladılar. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 2017de iletişim ödülü için mücadele eden takımndan hangisi ailelerinin göderdikleri mektuplara ulaşabilecek? Öte yandan Survivor 2017de bu akşam eleme konseyi gerçekleşecek. Elemeye kalan Berna, Erdi, Gökhan ve Bulutdan biri Survivora veda edecek?

Survivor 2017de Erdiden Buluta ilginç sözler!

Gün geçtikçe şartların biraz daha ağırlaştığı Survivorda bir konsey daha gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunlarını kaybederek toplamda 4 eleme adayı belirlemesi gereken Gönüllüler Takımı Yarışmacıları adaya veda etmesini istedikleri isimleri yazdılar. Sıra Erdiye geldiğinde ise izleyenler genç yarışmacının ilginç ifadelerine tanıklık ettiler.

Göz6 yarışmasından tanıdığı Bulutun sadece bahaneler ürettiğini dile getiren Erdi, İstanbulda Ben parkurlarda konuşurum dedin. Burada dut yemiş bülbüle döndün. dedi.

Kasap Hayri ile manav Hüseyini mi bekliyordun?

Sözlerine devam eden Erdi, Geldin buraya sakatım dedin. Oyunlardan kaçtın. Burada milli sporcular varmış dedin. Neyi bekliyordun? Kasap Hayri ile manav Hüseyini mi? İstanbulda konuşmak kolaydı? Hadi konuş! Parkurlar cevapsız sorularla dolu. ifadelerine yer verdi.

ELEMEYE KALAN İSİMLER!

1. Erdi Ünver
2. Berna Keklikler
3. Gökhan
4. Bulut

Berna, mağlubiyet sonrası ağlayarak konuştu! Kendimden nefret ediyorum

Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler Takımında Berna, mağlubiyet sonrası gözyaşları içerisinde konuştu.
Berna, hayatında kaybetmeyi pek öğrenmediğini söyleyerek, Kaybettiğim her sayıda kendimden nefret ediyorum dedi.

Furkan, kendisini dinlemeyen Şahikaya kızdı!

Ödül oyununda Şahikanın kendisine kulak vermediğini söyleyen Furkan, yarışmacı arkadaşıyla tartıştı.

Gökhanın atışı parkuru aştı!

Ödül oyununda İlhana karşı mücadele eden Gökhan, parkurun sonundaki atışta topu oyun alanının dışına gönderdi.

Adem yanlış yönü gösterdi, İlhan sinirlendi!

Ödül oyununda Adem ve İlhan ikilisi Ünlüler Takımı adına parkura çıktı. Gözü kapalı olan yarışmacı arkadaşına yanlış yön söyleyen Adem, İlhanın tepkisini aldı. Adem hatasını kabul ederken, oyunu kazanan taraf yine İlhan oldu.

Survivor 2017de kim eleme adayı oldu?

Survivor 2017de bu hafta iki dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu oyunların bu haftaki kazananı son haftalarda ağır kayıplar yaşayan Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı iki dokunulmazlık oyununda da rakibini yenmeyi başardı. Gönüllüler ise kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adaylarını belirledi. Konseyde verilen kararlarla Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan Gönüllüler takımında eleme potasına giren isimler oldu…

SURVİVORDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivorda 25 Mart Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takım içinde oldukça önemli olan dokunulmazlık oyununda adaya birleşme partisi öncesinde kimse veda etmek istemiyor. Bu yüzden bu akşam oynanan yarışma oldukça çekişmeli geçti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı adeta kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler takımında Serhat Akın hasta olduğu için oyunlarda yer almadı. Fakat Sema Apak 1 aylık sakatlığın ardından sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Oynadığı oyunların ardından ilk defa yarışmaya çıkıyomuşçasına heyecanlandım sözlerini kullandı. Gönüllüler takımı bu akşam oynanan oyunun ilk turunu rahatlıkla kazandılar. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti. Aralarındaki gerginlik nedeniyle motivasyonu düşen Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu Ünlülere kaptırdı. Böylece 3 hafta gibi uzun bir süre sonra ünlüler takımı kazandı.

SURVİVORDA BİRLEŞME PARTİSİNE KİMLER KALDI?

Survivor 2017de birleşme partisine kısa süre kaldı. İki yarışmacı birleşme partisine gitmeyi garantiledi. Birleşme partisine iki hafta kala oynanan sembol oyunu, final niteliği taşıdı. Sembol oyunları sonucunda bir erkek ve bir kadın yarışmacı iki haftalık dokunulmazlık kazanarak birleşme partisine gitmeyi garantilemiş oldu. Erkekler sembol oyununu kazanan Furkan Kızılay, Survivor birleşme partisine gitmeye hak kazandı. Kızlar sembol oyunu sonucunda ise Tuğçe Melis Demir birleşme partisine gitmeyi garantiledi.

BİRLEŞME PARTİSİNE KALAN İSİMLER!

1. Furkan Kızılay
2. Tuğçe Melis Demir

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.