Survivor da ödül oyununu kim kazanacak? seyret

03.06.2016
76
Survivor da ödül oyununu kim kazanacak? seyret

Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Survivor hayranlarına müjdeli haber geldi. Artık Survivor 2016 her gün saat 20:00da Tv8 ekranlarında olacak. İşte yarışma ile ilgili diğer detaylı bilgiler.

Survivor 2016 büyük finale çok az bir zaman kaldı. Peki, Kıbrıs finali ne zaman? Survivor 2016 Kıbrıs finali için sayılı günler kaldı. Survivor Yarışmacılarının 4 aylık büyük mücadelesi Kıbrıs finali ile son bulacak ve Survivor 2016nın şampiyonu Kıbrısta ilan edilecek. İşte Survivor yarışması ile ilgili detaylı bilgiler…

Survivor geçtiğimiz haftalarda nefes kesen Oyunlara sahne oldu. Yarışmada geçtiğimiz hafta Kıbrıs final sembolü için kıyasıya bir rekabet vardı. Survivorda Kıbrıs final koltuğuna erken bilet alabilmek için tüm yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Survivor 2016da final sembolünün son oyununda Atakanla karşılaşan Damla, Survivorun ilk finalisti olmaya hak kazandı. Finalde Atakanla kıyasıya bir rekabet içerisine giren Damla, oyunu kazanıp erkenden final biletini cebine koymuş oldu. Damla sembol oyununda rakiplerine tek puan dahi vermedi.

Survivor finalisti Damla Can oldu!

Survivor 2016 ilk finalisti Damla Can oldu. Survivorda final sembol oyunlarının finali gerçekleşti. Survivor final sembol oyununa Survivor Damla Can damga vurdu. Rakiplerine göre sembol sayısı az olan Damla Can, oyunlardaki başarısı ile rakiplerini geride bıraktı.

Survivor son bölümde ilk olarak kızlarda Nagihan ile Damla şampiyonluk mücadelesi verdi. Atışlardaki başarısı ile Damla Can Nagihan karşısında büyük başarı elde etti ve kızlarda şampiyon oldu. Erkekler de ise son oyuna İbrahim Giydirir ile Avatar Atakan mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadelenin sonunda kazanan ise Survivor Avatar Atakan oldu.

Son oyunda ise Survivor Atakan ile Survivor Damla Can karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu karşılaşmanın sonunda Damla Can oyunun kazananı oldu. Survivor Damla Can oyunun sonunda hiç kaybetmeden finalist olmayı başardı. Survivorda eleme potasına da giren ama Survivordaki yoluna devam eden Damla Can, şu ana kadar oynadığı 169 bireysel oyundan 88ini kazanıp 81ini kaybetti. Survivor Damla Canın başarı oranı ise yüzde 52.

SURVİVORUN İLK FİNALİSTİ NELER SÖYLEDİ?

Survivorun ilk finalisti Damla Can oldu. Oyunda hayli yorulan Damla, çok sevinçli olduğunu ve mutluluktan havalara uçabileceğini söyledi.

Nagihan isyan etti! Oyun sonunda adeta çıldırdı…

Final sembolü oyununun finaline büyük bir avantajla başlayan Nagihan, üst üste kaybettiği sayılar sonrası oynamak istemediğini söyledi.

Survivor hayranlarına müjde

TV8in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ”Survivor 2016” haftanın her günü ekrana gelecek!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalının üstlendiği program haftanın dört günü olarak yayına başlamış, daha sonra beş ve altı olarak gün artışı yaşamıştı. Programın son artış haberi de bugün geldi. Program artık haftanın her günü izleyicisiyle buluşacak.

”Survivor 2016” her gün 20.00da TV8de!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.