Survivor da gerginlik! Nagihan gözyaşlarını tutamadı

18.05.2018
79
Survivor da gerginlik! Nagihan gözyaşlarını tutamadı

Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Ödül için karşı karşıya gelecek olan Ünlüler ve Gönüllüler takımında sular durulmuyor. Oyun alanında gerilim yükseliyor. Nagihan ve Mustafa Kemal arasında geçenler Turabiyi çileden çıkartıyor. Survivor 74. bölümü için nefesler tutuldu.

TV8in heyecan dolu yarışması Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. 74. bölümü yayınlanacak olan Survivorın yeni bölüm fragmanı şimdiden izleyenleri meraklandırdı.

SURVİVOR 74. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oyun alanında sinirler yükseliyor. Mustafa Kemalin Nagihana laf atması Nagihanın sinirlerini bozuyor. Ümitin gülmesi ise olayı daha da alevlendiriyor. Gözyaşlarını tutamayan Nagihan oyun alanında zor dakikalar geçiriyor.

Turabi takım arkadaşlarına patlıyor! Mustafa Kemale Nagihana olan tavrında dolayı çıkışan Turabi, Mustafa ile münakaşaya giriyor.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivorda Ünlüler ve Gönüllüler 73. yeni bölümün ilk oyunu olan ödül oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu geçmesi beklenen ödül oyunu, Ünlülerin ezici bir üstünlüğüne sahne oldu ve Ünlüler takımı Gönüllüleri 10-1 mağlup etmeyi başardı.

İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivorda günün 2. oyunu olan iletişim oyunu ise nefesleri kesti. Ödül oyununda ağır bir yenilgi alan Gönüllüler takımı adeta günah çıkardı ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi 10-9 kazanarak iletişim oyununun galibi oldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.