Survivor ceza oyununu hangi takım kazandı?

20.12.2010
88
Survivor ceza oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda ilk kez gerçekleşen ceza oyununda iki takım da son nefeslerine kadar mücadele etti. Survivorda ilk kez yapılan ceza oyununda galip gelen taraf Gönüllüler takımı oldu. Ünlüleri zorlu bir hafta bekliyor. Ceza olarak barakaları yıkılan Ünlüler takımında hazırlıklar yeniden başlayacak.

Survivorda 25. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Survivorda ilk defa bir şeyi kazanmak için değil kaybetmemek için Oyun oynadı. Kaybeden takım Survivordaki en zor haftasını geçirecek. Ceza oyunun galibi kim olacak?

SURVİVORDA CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI
İlk kez oynanan oyunda Survivor 2017 yarışmacıları bu kez dokunulmazlık yada ödül için değil ellerindeki imkanları kaybetmemek için parkurda mücadele ettiler. Acun Ilıcalı ilk oynanan ceza oyununda cezanın ne olacağını yarışmacılara belirtti. ilk ceza oyunu baraka için oynandı.

Kaybeden takım 1 hafta boyunca barakasız kalacaktı. Nefes kesen mücadelenin ilk turunu gönüllüler takımı kazandı. İkinci turda ise heyecan dahada arttı. İkinci turda ünlüler müthiş bir atak yaparak durumu 1-1e getirdiler. Best ofa kalan iki takım sonucunda kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımının barakası oyundan hemen sonra yıkıldı.

SURVİVORDA CEZA OYUNUNUN ŞARTLARI NELER?

Survivor 2017de Ceza Oyunu ile ilgili bilinen tek konu bu oyunun sonunda kazanan takım sahip olduğu herhangi bir şeyi kaybetmemek için oynamış olacak. Kaybeden takım daha önce kazandığı elinde bulunan bir şeyi kaybedecek.

Yarışmacılar tahminlerimize göre adada ellerinde bulunan yiyecekten barınma eşyalarına, hatta balık tuttukları oltaya kadar kaybedebilirler. Diğer kaybedecekleri şeyler ise kazanmış oldukları semboller olabilir.

BERNA ÖZTÜRK SURVİVORDAN ELENDİKTEN SONRA İLK KEZ KONUŞTU

Çok üzgünüm çünkü burada kalıp daha fazla savaşıp daha bir dik duruş sergileyeceğimi düşünüyordum. Halkın takdiri böyle yapacak bir şey yok. Kırgınlıklarım elbette var. Bana kumpas kurduklarını düşünüyorum. Elbette ki beni yollayan halk ama son konseyde adımın çıkmasına çok şaşırmıştım. Hele ki 6 kişinin benim adımı yazması akıllara zarar bir durumdu. Eğer bir yanlışım yoksa Sema ve Pınardan sonra gelen bir yarışmacı olduğumu düşünüyordum.

Uyum sağlayabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Gereksiz bir davranışım olmadı. Uzatılan hiçbir eli geri çevirmedim. Gönülleri kara kaplı insanlar gördüm. Onların oyununa gelmiş olmaktan dolayı üzgünüm. İnsanların egolarıyla yarışmaya geleceğimi hiç beklemiyordum.

SERHAT AKINDAN SON AÇIKLAMA

Ada konseyinde konuşan eski milli futbolcu, Sakatlığım gittikçe iyiye gidiyor. İnşallah çok çabuk şekilde toparlarım. Kariyerim boyunca sakatlık peşimi bırakmadı. Burada ayrı zor. Arkadaşları dışarıdan destekliyorum, ama elim kolum bağlı. Çok zorlanıyorum. 3-4 gün sonra düz koşuya başlayacağım dedi.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalının Bir hafta-10 gün sonra parkurlara dönersin diye düşünüyorum. Belki bir hafa sonra zorlamayacak bir yarışta olabilirsin sözleri üzerine Serhat Akın, İnşallah yanıtını verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.