Survivor 2018 de Türkiye – Romanya mücadelesini kim kazandı

04.03.2018
78
Survivor 2018 de Türkiye – Romanya mücadelesini kim kazandı

Survivor 2018 yarışması heyecan dolu bir şekilde devam ediyor. Survivorda Romanya ile karşılaşmaya hak kazanan All Star takımı nasıl bir performans sergiledi? Survivor 2018de Türkiye – Romanya takımları arasında kazanan hangi taraf oldu? İşte merak edilen 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Dün akşam TV8de ekrana gelen Survivor 2018 yarışması yine nefesleri kesti. Survivor All Star ve Gönüllüler takımındaki karşılaşmayı All Star kazanarak Romanya ile mücadele şansını elde etti. Peki Survivor Türkiye – Romanya karşılaşmasının galiba hangi takım oldu? Survivor 18. yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.

SURVİVOR TÜRKİYE ROMANYA MÜCADELESİNİ KİM KAZANDI?

Survivor 2018de Türkiye – Romanya karşılaşması izleyicileri ekrana kilitledi. Büyük mücadelenin verildiği Survivor yarışmasında Türkiye – Romanya mücadelesinin galibi 10-6 skor sonucu ile Türkiye oldu. All Star takımı galibiyetlerini büyük bir coşkuyla kutladı.

SURVİVOR 2018DE KRİTİK DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2018 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yarışmasında kritik bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Acun Ilıcalı ada konseyinin toplanacağını ve önemli açıklamalar yapacağını duyurdu. Yarın akşam ise Survivora bir kişinin veda edeceğini açıklaması herkeste şoke etkisi yarattı.

SURVİVOR 2018 17. YENİ BÖLÜM TANITIMI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.