Survivor 2017 yarışmacıları Dominike uçtu

16.01.2017
74
Survivor 2017 yarışmacıları Dominike uçtu

Survivor 2017’nin iddialı yarışmacıları kimler? TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından ‘Survivor 2017’de yer alacak ünlüler takımı, önceki sabah yola çıktı.

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışması Survivor için geri sayım sürüyor. 21 Ocak Cumartesi TV8’de başlayacak olan ‘Survivor 2017’nin ünlü yarışmacıları, önceki sabah Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Dominik Cumhuriyeti için yola çıktı. Havalimanında poz veren ekip, iddialı konuştu.

Şarkıcı Tarık Mengüç, DJ Berna Öztürk, oyuncu Furkan Kızılay, milli atlet Pınar Saka, milli kick boksçu Sabriye Şengül, milli dalgıç Şahika Ercümen, milli boksör Adem Kılıççı, oyuncu Seda Demir, şarkıcı Çılgın Sedat ve milli atlet Sema Apak’ın yer aldığı ekip, yolculuk öncesi poz verdi.

Açlık, doğa şartları ve rakiplerle amansız bir mücadeleye sahne olan ‘Survivor’dan şampiyon olarak döneceğini belirten şarkıcı Çılgın Sedat, “Kumda, karda her şartta idman yaptım” dedi.

Ailesinden ayrılırken ağladığını söyleyen Kızılay, “Haftayı kurtarmak için değil, Kıbrıs’taki koltuğa oturma için katıldım” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Survivor 2017’de bu sezon ünlüler ve gönüllüler takımında yer alan sporcular kıyasıya bir mücadelenin içine girecek.

TV8’nin reyting rekorları kıran yarışması Survivor için artık sayılı günler kaldı. Bu sene kadrosunda birbrinden güçlü milli sporcuları barındaran ünlüler ve gönüllüler arasındaki yarışlar kıyasıya geçecek.

Survior 2017’nin ünlüler takımında, milli takım forması giymiş 7 sporcu, takımlarının başarısı için mücadele edecek

Yarışmada ünlüler takımında eski milli futbolcular İlhan Mansız ve Serhat Akın, dünya ikincisi boksör Adem Kılıççı, dünya dalış rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen, milli atletler Sema Apak ve Pınar Saka ile dünya şampiyonu kick boksçu Sabriye Şengül, parkurlarda hünerlerini sergileyecek.

Yarışmada gönüllüler takımında da sporcu kimliği bulunan yarışmacılar ön plana çıkıyor.

Üç kez Türkiye fitness şampiyonluğu bulunan Denisa Gültekin, 2014 Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu Elif Şadoğlu, milli kürekçi Ogeday Girişken, Türk Silahlı Kuvvetler’de futbol oynayan ve yüzme ve atletizm antrenörlüğü yapan Volkan Çetinkaya, milli buz hokeyci Tuğçe Melis Demir de şampiyon olmak için rakipleriyle mücadele edecek

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.