Survivor 2017 elemeye kimler kaldı İkinci dokunulmazlık için nefesler tutuldu

26.03.2017
86
Survivor 2017 elemeye kimler kaldı İkinci dokunulmazlık için nefesler tutuldu

Survivorda bu akşam ekrana gelecek olan ikinci dokunulmazlık için nefesler tutuldu! Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları izleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor 2017de bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Erdi Ünver ve Berna Keklikler elemeye kaldı. Survivor ikinci dokunulmazlık sonrası 3. ve 4. eleme adayları belli olacak.

TV8in reyting rekorları kıran Yarışması Survivorın bu akşam yayınlanacak bölümünün tanıtımı yayınlandı. Birleşme Partisine sadece iki hafta kaldı. Survivorda ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bu hafta iki isim elemeye kaldı. Survivor 2017 Gönüllüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi daha çok yazılan Erdi haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel sembol oyununu kazanan Tuğçe, haftanın ikinci eleme adayı olarak Bernanın adını söyledi.

ELEMEYE KALAN İSİMLER!

1. Erdi Ünver
2. Berna Keklikler

Survivorda bu akşam yine kıran kırana bir mücadele izleyicileri bekliyor. İkinci dokunulmazlık için karşı karşıya gelecek olan Ünlüler ve Gönüllüler takımı zorlu hava koşulları nedeniyle bir hayli zorlanacak.

Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20:00de TV8de.

SURVİVORDA İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU BU AKŞAM TV8DE

SURVİVOR İLK DOKUNULMAZLIK SONRASI ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor 2017de oynanan dokunulmazlık oyununda adeta nefes kesen bir mücadele yaşandı. Ekranların herkes tarafından büyük bir hızla devam eden, dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivorda heyecan doruktaydı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşam adalarından bir kişinin gitmemesi için mücadele etti. Sema Apak 1 ay sonra ilk defa sahalara dönerken; Gönüllüler takımında tartışma çıktı. Fikrinin alınmadığını düşünen Berna, Bana da sorun. Ben de bir yarışmacıyım. diyerek Ogedaya yüklendi. İkili arasındaki tartışma ses tonu yükselerek bir süre devam etti.

SURVİVORDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivorda 25 Mart Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takım içinde oldukça önemli olan dokunulmazlık oyununda adaya birleşme partisi öncesinde kimse veda etmek istemiyor. Bu yüzden bu akşam oynanan yarışma oldukça çekişmeli geçti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı adeta kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler takımında Serhat Akın hasta olduğu için oyunlarda yer almadı. Fakat Sema Apak 1 aylık sakatlığın ardından sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Oynadığı oyunların ardından ilk defa yarışmaya çıkıyomuşçasına heyecanlandım sözlerini kullandı. Gönüllüler takımı bu akşam oynanan oyunun ilk turunu rahatlıkla kazandılar. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti. Aralarındaki gerginlik nedeniyle motivasyonu düşen Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu Ünlülere kaptırdı. Böylece 3 hafta gibi uzun bir süre sonra ünlüler takımı kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haftalar sonra Ünlüler takımını konseye gönderen Gönüllüler konsey heyecanı ve gerginliği yaşadu. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Erdi ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Tuğçe ise Bernanın adını verdi. Böylece eski iki arkadaş haftanın ilk eleme adayları oldu.

SURVİVORDA BİRLEŞME PARTİSİNE KİMLER KALDI?

Survivor 2017de birleşme partisine kısa süre kaldı. İki yarışmacı birleşme partisine gitmeyi garantiledi. Birleşme partisine iki hafta kala oynanan sembol oyunu, final niteliği taşıdı. Sembol oyunları sonucunda bir erkek ve bir kadın yarışmacı iki haftalık dokunulmazlık kazanarak birleşme partisine gitmeyi garantilemiş oldu. Erkekler sembol oyununu kazanan Furkan Kızılay, Survivor birleşme partisine gitmeye hak kazandı. Kızlar sembol oyunu sonucunda ise Tuğçe Melis Demir birleşme partisine gitmeyi garantiledi.

BİRLEŞME PARTİSİNE KALAN İSİMLER!

1. Furkan Kızılay
2. Tuğçe Melis Demir

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.