Süper Lig transfer haberleri futbol

28.01.2013
96
Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper lig transfer haberleri futbol
Galatasaray transfer haberleri futbol
Drogba hayaldi gerçek oldu
Burak Yılmaz ayrılıyor iddiası
Drogba hayaldi gerçek oldu
Galatasaray, Wesley Sneijder’den sonra bir başka dünya yıldızı Didier Drogba’yı da kadrosuna kattı. 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Fildişi Sahilli golcü ilk 1.5 yıl garanti 10 milyon euro alacak

Galatasaray transferde bombaları üst üste patlatmaya devam ediyor. Cim-Bom, Wesley Sneijder’den sonra yine bir dünya yıldızı Didier Drogba’yı renklerine bağladı. Güney Afrika’ya çıkarma yapan Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, Kulüp Direktörü Sinan Kalpakçıoğlu, menajer Ceylan Çalışkan ve Fildişi Sahilli oyuncunun menajeri dün Drogba ile bir araya geldi. Eboue’nin de yer aldığı zirvede Drogba, sarı-kırmızılıların önerisini kabul etti.
Alacakları ödenmediği için Çin ekibi Shanghai Shenhua ile yollarını ayıran ve serbest kalan 34 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. Transferi bugün açıklanması beklenen Drogba’ya ilk 4 ay için 2 milyon euro verecek olan sarı-kırmızılılar, ikinci sezon için ise tecrübeli golcüye 4 milyon euro garanti para verecek. Drogba’nın ayrıca 25 bin euro maç başı ücreti alacağı ve bu rakamın 500 bin euroyu geçmeyeceği bildirildi. Drogba’ya ayrıca 4 milyon euro imza parasının da verileceği ve menajerlerine yaklaşık 1 milyon euro ödeneceği ifade edildi. Opsiyonun kullanılması halinde yıldız oyuncuya son sezon 2.9 milyon euro verilecek. Sarı-kırmızılıların Afrika çıkarmasındaki ikinci hedefi olan Kolo Toure’den ise olumsuz yanıt alındı. M. City forması giyen Fildişili stoperin sezonu kulübünde tamamlamak istediği belirtildi. Bu gelişme üzerine Genoa forma giyen Granqvist ile yeniden temas kuruldu. İsveçli oyuncu ile anlaşan Cim-Bom, İtalyan ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Burak Yılmaz ayrılıyor iddiası
Beyaz Tvde yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu Sinan Engin, Galatasarayın golcüsü Burak Yılmaz için müthiş bir iddiada bulundu.

Sinan Engin, Burak Yılmazın devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacağını belirtti. Engin ayrıca İngiliz ve Rus ekiplerinden Burak Yılmaza teklifler geldiğini ancak en önemli teklifin 12 milyon euro civarında CSKA kulübünden olduğunu söyledi.

Drogbanın da gelmesiyle birlikte takımda forvet sayısı 4e çıkacak Galatasarayda 5 milyon euroya aldığı Burak Yılmazı iyi bir teklif karşısında satabileceği belirtiliyor. Engin son olarak Burak Yılmazın satılma ihtimali yüzünden oynatılmadığını söyledi.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol
Fenerbahçe Ederde sona yaklaştı
Robinho ya Fenere ya da…
Fenerbahçe uzun süredir temas halinde olduğu Ederde mutlu sona yaklaştı. Portekizli golcü futbolcu için kulübü Braga 9 milyon Euro istiyor, Sarı-Lacivertliler 7 milyonda diretiyor. Futbolcu tamam dedi, imzalar an meselesi…

Golcü transferinde birçok isimle temasa geçen Fenerbahçe aradığı ismi Portekiz’de buldu. Sarı-Lacivertliler uzun süredir temas halinde olduğu Eder’de mutlu sona çok yaklaştı. Gine asıllı Portekizli golcü için kulübü Braga 9 milyon Euro isterken, Sarı-Lacivertliler 7 milyon Euro’da diretiyor. 1 Şubat’ta bitecek ara transfer dönemi öncesi Eder’i kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe’nin, bu futbolcuyla yıllık 2.5 milyon Euro’ya el sıkıştığı öğrenildi. Portekiz ekibinin bonservis bedelini aşağı çekmesi halinde imzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor.

Portekiz’in en iyisi!
Asıl ismi Ederzito Antonio Macedo Lopes olan oyuncusun kısaltılmış adı Eder… Portekiz futbolunun şu anda en iyi golcüsü konumundaki 1.88’lik Eder, geçen sezon Academica’dan Braga’ya 3 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Bu sezon Braga formasıyla 26 resmi maçta forma giyen 25 aşındaki futbolcu, rakip fileleri 11 kez havalandırdı.

Ya Fener ya hiç
Corriere Dello Sport: Robinho, ya Milanda kalacak ya da yeni bir sayfa açabileceği F.Bahçeye gidecek

İtalyan basını Milanın yıldız futbolcusu Robinhonun, Fenerbahçe yolunda olduğunu dile getirdi. Corriere Dello Sportta yer alan haberde, İtalyan ekibinin Fenerbahçenin 8 milyon euroluk teklifini kabul ettiği ve sambacının karar aşamasında olduğu belirtildi. Haberde, Robinhonun önünde iki seçenek olduğu, ya Milanda kalıp acı çekmeye devam edeceği, ya da Fenerde oynamayı seçebileceği belirtildi.

SANTOSA DA DÖNEBİLİR

Robinhonun, Milanda mutsuz olduğu dile getirilirken, ayrılmasının iki taraf için de iyi olacağı belirtildi. Brezilyalı forvetin Fenerbahçe dışında bir diğer alternatifinin ise eski kulübü Santos olduğu ifade edildi. Milano ekibi ile Haziran 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki yıldız, bu sezon 15 karşılaşmada kırmızı-siyahlı formayı giyerken, 2 gol ve 4 asistle mücadele etti.

Zaratenin menajerinden ilginç yorum
Hassan Yebda sürprizi

Musa: İzin verirlerse giderim

Zaratenin menajeri, Beşiktaş ile Genoanın görüşmelerinin devam ettiğini duyurdu. Genoa Başkanı Preziosi ile görüşen menajer, Zaratenin 1.5 yıllık daha sözleşmesi var. Kulübün, Zarate için adı geçen takımlarla (Beşiktaş) anlaşması, onların sorunu dedi.

ALEXE KORKTU!
Beşiktaşın transferi konusunda her anlamda anlaştığı fakat son anda vazgeçen Alexe için inanılmaz bir iddia geldi. D.Bükreş Başkanı Dumitru, Alexe, Beşiktaşta diğer büyük yıldızlarla baş edemeyeceğini düşündüğü için kaldı, bu delilik. Görünen o ki bir yıl daha Dinamoda diye konuştu.

Hassan Yebda sürprizi
Beşiktaşın ismi Avrupa medyasında geniş yer buluyor. Granada Hoy gazetesine transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Granada Başkanı Enrique Pina, Hassan Yebda için Beşiktaş’tan ve bir Arap takımından transfer teklifi aldıklarını açıkladı. Cezayir asıllı oyuncuyu bu iki takıma da şu an için vermediklerini ama iki ekibin de Yebda konusunda çok ısrarcı olduğunu açıkladı.

Musa: İzin verirlerse giderim
MP Antalyasporun genç yıldızı Musa Nizam, haber1903e açıklamalarda bulundu. Beşiktaşa gidebileceğini dile getiren Musa, Beşiktaşlı yöneticiler, menajerim ile görüşmüşler. Kulübüm eğer devre arası transfer döneminde Beşiktaşa gitmeme izin verirse, Beşiktaşa giderim. Ancak eğer sezon sonuna kadar izin verilmezse, sezon sonu serbest kalıyorum ve teklifleri değerlendireceğim ifadesini kullandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.