Star tv Paramparça dizisi sezon final fragmanı yayınlandı

Star tv Paramparça dizisi sezon final fragmanı yayınlandı

Star tv Paramparça dizisi sezon final fragmanı yayınlandı Paramparça müthiş bir bölümle final yapıyor..İşte yaşanacaklar

Paramparça dizisi sezon finali fragmanı yayınlandı. Paramparça 29 Haziran Pazartesi sezon finali yapacak. İşte Paramparça 31. bölüm konusu ve fragmanı..

PARAMPARÇANIN HAZALI SAÇLARINI KAZITTI-YENİ İMAJI İÇİN TIKLAYIN
PARAMPARÇA SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?
Sezonun en çok izlenilen dizisi Paramparça 29 Haziran Pazartesi günü 31. bölümüyle soluk soluğa izlenecek, muhteşem bir sezon finali yapıyor. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçayın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunça, yönetmenliğini ise Cevdet Mercana ait Paramparça nın 31. bölümünde taşlar yerinden oynayacak.

HAZAL BACAKLARINI HİSSETMİYOR
Cansunun bir yanlış hareketiyle merdivenlerden düşen Hazalın belden aşağısı tutmamaktadır. Kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren başta olmak üzere herkes bu durumu Hazaldan saklamaya çalışır ama başarılı olamaz.

CANSUNUN VİCDAN AZABI
Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Hazalın başına gelenlerden ötürü kendisini suçlayan Cansu vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Öğreneceği bir gerçek ise, Cansunun acısını iyice dayanılmaz hale getirir.

PARAMPARÇANIN YILDIZINDEN İLGİNÇ İTİRAF-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

TEHLİKELİ DÜŞMAN YANIBAŞINDA
Cihan, Hazalın sağlığına kavuşması için uğraşırken eski bir düşmanının ne kadar yakınına sokulduğundan habersizdir. Son derece tehlikeli biri olan Harun, avukat Candanın yardımıyla hem Cihana hem de ailesine çok büyük zarar vermek için düğmeye basmıştır.

HERKES PARAMPARÇA
Çocuklar mahvoldu, biz yıkıldık diyen Cihan ne söylemek istiyor Dilara ile Gülseren neden yine düşman oldu Gülseren yalıya mı yerleşti Özkan girdiği namus kavgasından sağ çıkabilecek mi Özkanın bebeğini doğuran Nuray bebeği yalıya kim için getirdi Ozan nesil bir belaya bulaştı Hazalın imdat çığlığını duyar var mı O bombayı, o otomobile kim koydu Bombanın patladığı otomobilde kim var

Merdivenden düşerek beyin kanaması geçiren ve belden aşağısı tutmayan Hazalın 31. Bölümde, tekerlekli sandalye üzerindeki görüntüsü ortaya çıktı.Hazal sakat mı kalacak? Gülseren yalıya yerleşmeyi hangi şartla kabul edecek? Dilara yalıdan gidiyor mu?, Cihanın en büyük düşmanı kimin yakını? Cansuyu mahvedecek gerçek ne? Cihan aşkına nasıl sahip çıkacak?

PARAMPARÇA SEZON FİNAL 31. BÖLÜM FRAGMANI

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiyenin yapımcılığını üstlendiği, yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça, 29 Haziran Pazartesi akşamı büyük sürprizlerle dolu sezon finaliyle 20.30da Star TVde.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.