Standard Liege Lokeren Maçını Canlı izle

21.04.2011
81
Standard Liege Lokeren Maçını Canlı izle

Standard Liege Lokeren Maçı Canlı izle Standard Liege Lokeren Maçı Canlı Seyret Standard Liege Lokeren Maçını Canlı izle Standard Liege Lokeren Canlı izle Standard Liege Lokeren Maçını izle

Standard Liege inanılmaz bir çıkış içinde. Hem kupada finale kaldılar. Hemde ligi sonuna kadar devam ettirecekler. Defour sakatlığı onları çok fazla etkilemedi. Witsel’in olağanüstü performansı ile hücumda hiç zorlanacaklarını düşünmüyorum. Tchite ve Gonzalez ikilisi de ona destek verince çok etkili bir hücum hattı ortaya çıkıyor. Bu havanın kolay kolay dineceğini düşünmüyorum. Kazandıkça güvenleri yenileniyor. Moralleri yükseldi ve şampiyonluğa daha fazla inanmaya başladılar. Sahasında önemli bir taraftar desteğini arkasına alıyorlar. Bu maçta da onların vereceği itici güç ile rakibi açana kadar müthiş bir baskı kuracaklarını düşünüyorum.

Lokeren grubun zayıf takımı olmasına rağmen ilk dördü zorlayacaklarını gösteriyorlar. Maçlarda kolay kolay teslim olmuyorlar. Genk’e de son dakikalarda kaybetmişlerdi. Bu maçta da takım savunması ile en azından bir puan çıkarmaya çalışacaklar. Standard Liege golü eğer gecikirse Lokeren’in daha fazla puana inanacağını ve daha istekli bir savunma sergileyeceğini düşünüyorum. Ancak Standard Liege’in ben bu hücum hattı ile gol bulamayacağı bir takım göremiyorum. Standard Liege iki farklı en az kazanır!

* Standard Liege son 5 maçını kazandı.

* Standard Liege evinde son 18 maçının 15’ini kazandı (1B-2M).

* Standard Liege’in son 4 maçı ÜST bitti.

* Lokeren son 6 maçta 1 kez kaybetti (2G-3B).

* Lokeren’in son 13 maçının 12’si TGS 2-3 aralığında bitti.

* Standard Liege ile Lokeren arasındaki son 10 maçın 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Standard Liege evinde son 8 maçta Lokeren’i 7 kez yendi (1B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.