Standard Liege Gent Maçı Canlı İzle

06.04.2011
75
Standard Liege Gent Maçı Canlı İzle

Standard Liege Gent Maçı Canlı İzle Standard Liege Gent Maçı Canlı Seyret Standard Liege Gent Maçını Canlı İzle Standard Liege Gent Canlı İzle Standard Liege Gent Maçını İzle

Standard Liege Gent Maçı Canlı İzle Ligde gruplara iyi bir giriş yapan Standard Liege sahasında kupa finalini arıyor. Son maçta Anderlecht gibi zorlu bir deplasmana bir çok oyuncusunu dinlendirerek çıktılar. Witsel, Defour, Tchite gibi yıldızların olmamasına rağmen güçlü Anderlecht’i deplasmanda yenmesini bildiler. Bu maça çok daha hazır çıkacaklarını düşünüyorum. Sakatların iyileşmesi ile yeniden söz sahibi oldular. Çok fazla yaratıcı isimlere sahipler. 1-0’ın rövanşında daha baskılı olan taraf Standard Liege olacaktır. Ligde de şanslarını son ana kadar zorlayacaklarını düşünüyorum.

Gent tam bir iç saha takımı. Sahasında gol yollarında zorlanmıyorlar. Ancak deplasmanlarda her zaman sıkıntı yaşayan bir takım. Savunmaları baskıyı kaldırmıyor. Son Anderlehct deplasmanında da buna şahit olmuştum. Bu maçta da Standard’ın yüklenmesine karşı koyamayacaklardır. Son maçta kırmızı kart gören Yaya cezalı durumda bulunuyor. Standard Liege güzel oranı ile kuponlarda kesin yer almalı! Standard Liege’ye bu maçta çok güveniyorum..

* Belçika Kupası rövanş karşılaşması. İlk maçı Gent 1-0 kazandı.

* S.Liege son 7 maçının 5’ini kazandı (1B-1M).

* S.Liege evinde son 16 maçının 13’ünü kazandı (1B-2M).

* S.Liege’in son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Gent son 14 maçta 1 kez kaybetti (9G-4B).

* Gent deplasmanda son 7 maçta 1 kez kaybetti (2G-4B).

* Gent’in son 6 maçının 5’i ALT bitti.

* S.Liege ile Gent arasındaki son 9 maçın 6’sı ÜST bitti.

* Gent son 5 maçta S.Liege’i 4 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.