St. Johnstone Rangers Maçı Canlı İzle

05.04.2011
82
St. Johnstone Rangers Maçı Canlı İzle

St. Johnstone Rangers Maçı Canlı İzle St. Johnstone Rangers Maçı Canlı Seyret St. Johnstone Rangers Maçını Canlı İzle St. Johnstone Rangers Canlı İzle St. Johnstone Rangers Maçı İzle

St. Johnstone Rangers Maçı Canlı İzle 4 maçtır üst üste beraberlikler alan St. Johnstone, sahasında dişli rakibi Rangers’ı ağırlıyor. Geçtiğimiz haftasonu yine bu satırlarda St. Johnstone’in beraberlik formundan bahsetmiş, ve ayrıca mavi beyazlıların tam bir altçı takım olduğunu da belirtmiştik. St. Johnstone, Kilmarnock maçında bizi şaşırtmadı ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Sahasındaki son 4 maçı da beraberliklerle biten St. Johnstone’in son 14 maçının 13’ü alt skorlarla bitti. Sezonun ilk yarısında rakibine 2-1 mağlup olan mavi beyazlıların bu gol kısırlığı içinde işleri zor.

Glasgow Rangers ise milli maç arasından sonra kayba uğrayan takımlardan. Yine bu satırlarda Dundee United’ın Rangers’a yenilmeyeceğini 02 çifte şansı tercih edebileceğinizi ya da 4.75 oranıyla beraberliğin denenebileceğini belirtmiştik. Dundee United daha da ileri gitti ve rakibini 3-2 mağlup etti. Glasgow ekibi karşılaşmada 2-1 öne geçse de 88. dakikada yediği golü çeviremedi sahadan puansız ayrıldı. Mavi beyazlıların son 6 maçının 5’i üst biterken rakibini sezonun ilk yarısında yenme başarısını göstermişti.

Deplasmandaki 13 maçın 10’unu kazanan Rangers, geçen haftaki aldığı yenilgiyi unutturmak isteyecektir. Maçın favorisi hiç şüphesiz Rangers. Ama bence daha garanti seçenek kesinlikle alt.

* St Johnstone’un son 4 lig maçı berabere bitti.

* St Johnstone evinde son 10 maçını kaybetmedi (5G-5B).

* St Johnstone’un son 18 maçının 16’sı ALT bitti.

* G.Rangers son 8 lig maçının 6’sını kazandı (2M).

* G.Rangers’ın son 4 deplasman maçının 3’ü ALT bitti.

* St Johnstone ile G.Rangers arasındaki son 6 maçın 5’i ÜST bitti.

* G.Rangers son 7 maçta St Johnstone’u 6 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.