Sporting Lizbon Rangers maçı canlı izle

24.02.2011
74
Sporting Lizbon Rangers maçı canlı izle

Sporting Lizbon Rangers maçı canlı izle Sporting Lizbon Rangers maçı canlı seyret Sporting Lizbon Rangers maçını canlı izle Sporting Lizbon Rangers maçı

Sporting Lizbon Rangers maçı canlı izle Sporting Lizbon Rangers maçı canlı seyret Sporting Lizbon sonra Rangers karşı kravat kamuya geri müdürü Paulo Sergio zorunda edilmeden önce üzerine kargaşa içinde olduğu ortaya çıktı.

Yaygın olan, onun yan Perşembe günkü ikinci turda İskoç şampiyonu ilerleyemez yoksa Sergio işini kaybetme karşı karşıya olduğunu Portekizce basın bildirilmiştir Glasgow geçen hafta 1-1 berabere tamamladı.

Avrupa Ligi, başarı için Sporting’in son şans bu sezon olarak görülüyor lig lideri Porto arkasında ve Benfica onların kuşatılmış patron baskısını artıran kent rakiplerine Pazartesi günkü derbi yenilgisi ile utanç verici bir 23 puan düşmüş.

Ancak, kulübün bir make-or-break karşılaşırız öneriler bastırarak, önde Rangers ile toplantı Sergio güvenoyu el taşındık.

Bir kulübün beyanı okudu: “Sporting reddediyor ve futbol teknik ekip yapısına değişiklikler hakkında kamu yapılmış haberleri yalanlıyor.

“Bu raporlar gerçeği hiçbir temeli olmayan sadece varsayım vardır.

“Herhangi bir şüphe gidermek için, eğitimci Paulo Sergio ve teknik ekip önde zor spor sorunlarla başa çıkmak için yönetim kurulu tam güven var.”

Sergio’s karşısında sayı, Walter Smith, Ally McCoist öncesinde maçın zamanında artırma ile Rangers sağlayacak yaz aylarında dümen de onu yerine olacağını haber umuyor.

McCoist – Ibrox şu anda iki numarası – uzun o sadece dün geldi sezonu ancak onay randevu sonunda İskoç şampiyonu sonlandırıldığında Smith devralması uçlu olmuştur.

Smith halefi ilan aceleyle-toplandı basın toplantısında kadar, sahada back-to-back hayal kırıklıkları aşağıdaki Govan kulüp çevresinde hüzün unsuru olabilir.

Portekizce Rangers Old Firm rakipleri hafta sonu Celtic ezici bir 3-0 yenilgi önce henüz paha biçilmez geç uzak hedefi ne olabilir iddia zaman Glasgow Sporting karşısında ilk ayağı 1-1 berabere sona erdi.

Ama McCoist planlanan tanıtım Smith göre, sadece doğru zamanda mükemmel bir tonik olabilir.

Dedi ki: “Sen ancak onların tepkisi konusunda oyunculara sormak gerekir bunu nihayet Alistair devralan olacağını ilan edilmişti memnun oldu.

“Şimdi ve sezon sonuna arasında bize bir destek biraz vermek yok eğer, ve bu açıdan hoş, biz bu konuda mutlu olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.