Siyah Beyaz dizisi Star TV

21.07.2016
71
Siyah Beyaz dizisi Star TV

Siyah Beyaz dizisi Star TV Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün rolleri belli oldu

Siyah Beyaz dizisi konusu nedir oyuncuları kimler? Siyah Beyaz dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Kıvanç Tatlıtuğ Tuba Büyüküstün‘ün Siyah Beyaz dizisinden yeni haberler

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un birlikte rol alacağı Ay Yapım imzalı yeni dizi Siyah Beyaz‘dan son haberler geldi.

Geçen yıllarda sadece Arap ülkelerinde yayınlanan bir parfüm reklamında beraber kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün, başrolü paylaşacağı ‘Siyah Beyaz’ dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Son olarak ‘Kara Para Aşk’ ve ‘Karadayı’ dizilerini kaleme alan Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın yazdığı ‘Siyah Beyaz’ dizisini Ali Bilgin yönetecek.

UçankuŞ’un haberine göre; dizinin ilk yazılan senaryosu beğenilmemiş, revizyona gidilmişti. Hikayesi merak konusu olan dizide; Kıvanç Tatlıtuğ, kötü adamın adamı olarak karşımızda olacak. Kendisine küçük yaşlardan beri sahip çıkan kötü adam için çalışan ancak mertliği ve dürüstlüğüyle dikkati çeken bir role hayat verecek olan Tatlıtuğ, tesadüfler sonucu kafe işleten Tuba Büyüküstün ile karşılaşacak.

Tuba Büyüküstün ise oldukça naif bir kadın rolüyle seyircinin karşısına çıkacak ve dizide siyah ile beyazın buluşmasıyla yaşanan tutkulu bir aşk anlatılacak. Star TV’de ekrana gelecek dizinin çekimleri Ağustos sonunda başlayacak. Projenin yayın tarihinin Kasım ayını bulacağı konuşuluyor.

KIVANÇ TATLITUĞ’A SİYAH BEYAZ DİZİSİ İÇİN REKOR ÜCRET

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra ekranlara bir süre ara vermişti.Yakışıklı oyuncu yeni dizisi ‘Siyah Beyaz’ile ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Eylül ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Siyah Beyaz’ dizisinde bölüm başı 130 bin liraya el sıkıştı. Tatlıtuğ, böylelikle en çok kazanan oyuncular arasında ilk sırada yer aldı.

REKOR BİR ANLAŞMA

-Daha önce oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde bölüm başı 70 bin lira kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda rekor bir ücretle döndü.
-Eylül ayında yayında olacak olan ‘Siyah Beyaz’ dizisinde başrol oynayacak olan Tatlıtuğ’un rekor bir anlaşmaya imza attığı öğrenildi. Bölüm başı 130 bin lira kazanacak olan oyuncunun ayda 520 bin lira cebine girecek.
-Tatlıtuğ’un ilk 10 bölüm ücretini peşin aldığı iddia edildi. Yakışıklı oyuncu, dizide babası adına tetikçilik yapan acımasız bir adama hayat verecek. Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Tuba Büyüküstün ise iyiliksever bir kadın olarak karşımıza çıkacak.

SİYAH BEYAZ DİZİSİ STAR TV’DE

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün yeni sezonda birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Acılı bir aşk hikayesini konu alacak dizinin çekimlerine bayramdan sonra başlanacak. Dizi, Star TV’de ekrana gelecek. Tatlıtuğ’u, vurdulu kırdılı dizide, bu kez takım elbiseli haliyle izleyeceğiz.

Ay Yapım imzalı dizi için ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşılmış ardından da senaryo için Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ikna edilmişti. Uzun süren arayışın ardından Tatlıtuğ’ın partnerliği için Tuba Büyüküstün ile söz kesilmişti.

KIVANÇ TATLITUĞ’UN SİYAH BEYAZ’DAKİ YENİ ROLÜ NEDİR?
Yeni gelen bilgilere göre dizinin adı ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rolleri de netleşti. Uçankuş’un haberine göre; Adı “Siyah Beyaz” olacak dizide Tatlıtuğ, babası adına tetikçilik yapan acımasız, soğuk ve aşkla meşkle işi olmayan bir adam

Tuba Büyüküstün’ün canlandıracağı rol ise son derece naif ve iyilik meleği. Bu iki karakterin buluşmasıyla büyük bir aşk yaşanacak, siyah ve beyaz buluşacak ve ortaya engellerle dolu bir dizi macera çıkacak.
Ancak son gelen haberlere göre senaryoda ciddi değişimler yaşanacak. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ’un, yönetmen olarak Mehmet Ada Öztekin’le çalışmak istediği ancak yapımcının Ali Bilgin’le anlaşması üzerine yakışıklı oyuncunun önümüzdeki yıl Mehmet Ada Öztekin’le sinema filmi çekmeye karar verdiği konuşuluyor.

Büyüküstün son olarak “Kara Para Aşk” dizisinde Engin Akyürek’e kamera karşısına geçmişti. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, yeni sezonda ekrana gelecek. Tatlıtuğ’un partnerinin belli olmasının ardından yapım şirketi senaryo ve cast çalışmalarına da hız verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.