Sivasspor Fenerbahçe Maçını Canlı izle

22.05.2011
66
Sivasspor Fenerbahçe Maçını Canlı izle

Sivasspor Fenerbahçe Maçı Canlı izle Sivasspor Fenerbahçe Maçını Seyret LİG TV İZLE Sivasspor Fenerbahçe Maçını Canlı izle Sivasspor Fenerbahçe Canlı izle

Süper Lig’de şampiyonluğun düğümü Sivas’ta çözülecek. Sezonun son maçında lider Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler bu maçı kazanırsa 18. kez mutlu sona ulaşmış olacak. Fenerbahçe’de bu kritik mücadele öncesinde sakatlığı bulunan Özer dışında eksik bulunmuyor. Sezonun ikinci yarısında müthiş bir çıkış gösteren Fenerbahçe, Sivas deplasmanında ilk dakikalardan itibaren baskılı bir futbol oynayacaktır. Yakın dönemde son haftada kaçan iki şampiyonluk sarı-lacivertli futbolcuları mutlaka olumsuz etkileyecektir.

F.Bahçe’nin muhtemel 11’i: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex ve Niang.

Sivasspor sezon boyunca hiç bu kadar manşetlerde yer almamıştı. Şampiyonluk maçının onlara denk gelmesi hem şans hem de şanssızlık diyebiliriz. Ortaya çok çirkin iddialar atıldı, Sivasspor haketmediği ithamlarla karşı karşıya kaldı. Sivassporlu futbolcuların her zamanki gibi ellerinden geleni yapacağından eminim. Yiğido da bu maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sivasspor’un sahaya şu 11’le çıkması bekleniyor: Korcan, Uğur Kavuk, Sedat, Navratil, Hayrettin, Mehmet Nas, Kadir, Erman, Grosicki, Pedriel ve Eneramo.

Fenerbahçe’nin galibiyetine verilen 1.05’lik oran risk almaya değmez. Bu nedenle 2,5 gol üstü seçeneğini denemenizi öneriyorum.

* Sivasspor’un son 3 maçı 1-1 berabere bitti.

* Sivasspor evinde son 6 maçını kaybetmedi (3G-3B).

* Sivasspor’un son 6 maçı 2-3 gol aralığında bitti.

* Fenerbahçe son 17 maçının 16’sını kazandı (1B).

* Fenerbahçe deplasmanda son 8 maçını kazandı. 5’inde handikapı aştı.

* Fenerbahçe’nin son 7 deplasman maçının 6’sı ÜST bitti.

* Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki son 8 maçın 6’sı ÜST bitti.

* Fenerbahçe son 6 maçta Sivasspor’u 5 kez yendi (1B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.