Sibel Can’ın oğlu moda dünyasını çıldırttı!

01.09.2013
79
Sibel Can’ın oğlu moda dünyasını çıldırttı!

Tayttan, rengarenk ayakkabılara çeşit çeşit farklı giysileri olan Sibel Canın oğlu Engincana modacılardan eleştiri.

Son günlerde ilginç giyim tarzıyla dikkat çeken Engincan Uralın kıyafet masrafının ayda 20 bin lirayı bulduğu biliniyor.

Sibel Canın oğlu Engincan Uralın yaza damga vuran ve herkesin dilinde olan giyim tarzını ünlü modacılar Habertürke konuştu.

FEMİNEN GÖRÜNÜYOR

FERRUH KARAKAŞLI: Çocuğur bir gustosu var belli ama ortaya feminen bir görüntü çıkıyor. Sadece modayı takip etmekle iyi giyinilmiyor. Modayı fiziksel süzgeçten geçirmek gerekiyor. Fiziğine uygun giyinmediği için de feminen görünüyor.

RÜKÜŞ KIYAFETLER

TOLGA ÇAM: Hakan Uralin oğluna yakışmayan bir tarz. Hiçbir erkek jarse pantalon giymez. Kesinlikle çok feminen ve rüküş kıyafetler. Sevgili Engincan kıyafetlerine ve ayakkabılarına servet yatırmaya bir ara verip acilen kendine iyi bir stylist bulmalı…

YAKIŞTIRAMIYOR!

GÜLŞAH SARAÇOĞLU: Aslında trendleri takip eden bir çocuk. Fakat giydiklerini yakıştıramıyor. O kadar dar pantolon ve tayt, uzun boy ya da ince bir bacak ister. Erkek modasında bu yıl dar kesimler ön plana çıkıyor. Erkek adama tayt yakışmaz.

TARZINA BAYILIYORUM

RAŞİT BAĞZIBAĞLI: Ben Engincan Uralın tarzına bayılıyorum. Türkiyeye böyle cesur çocuklar lazım. Türkiyede bu çocuklara hemen seksist bir yaklaşım gösteriliyor ve feminen yaftası yapıştırılıyor. Ama bence Engincanın kendine ait bir tarzı var ve çok farklı..

İNTERNET HABER-

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.