Show tv Yılanların Öcü dizisinde sürpriz gelişmeler

Show tv Yılanların Öcü dizisinde sürpriz gelişmeler

Show tv Yılanların Öcü dizisinde sürpriz gelişmeler

Yılanların Öcü 30. bölümüyle Show TVde izleyicileriyle buluşacak. Koliba Film imzalı dizi, yarın akşam sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek.

Yılanların Öcünün yeni bölümünde; Bayram nikah salonuna yetişse de nikahı durdurmayı başaramaz. Fatma, onu korumak için ne Kamuranın kendisini iğfal ettiğini ne de karnında Bayramın bebeğini taşıdığını Bayrama söylemez. Bayram ise neler olduğunu öğrenmeden Fatmanın peşini bırakmamaya kararlıdır.

GÜZEL OYUNCU YILANLARIN ÖCÜ DİZİSİNE KATILDI-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu evlilik, Bayram kadar Kamuranda da şok etkisi yaratır. Kamuran, Fatmadan vazgeçmeye hazır olmadığı gerçeği ile yüzleşir. Karataş ve Hünkar Konakta yaşayan herkes, bu ani evliliğin arkasında karanlık bir şeyler döndüğünden şüphelenmektedir.

Oğlunun çok acı çektiğini gören Irazca, Bayramı biriyle evlendirmeye karar verir. Ve köye, Hatçe adında dünyalar güzeli bir gelin adayı gelir. Yönetmenliğini Cemal Şanın üstlendiği Yılanların Öcünün güçlü oyuncu kadrosunda, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur ve Gözde Çığacı rol alıyor.

“Yılanların Öcü”, yarın akşam saat 20.00 de yeni bölümüyle Show TV de!
YILANLARIN ÖCÜ 30. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.