Show tv Beyaz Yalan dizisinde Melisi bekleyen büyük sürpriz

Show tv Beyaz Yalan dizisinde Melisi bekleyen büyük sürpriz

Show tv Beyaz Yalan dizisinde Melisi bekleyen büyük sürpriz
Beyaz Yalan dizisi 11 Nisan Cumartesi yayınlanacak olan 3. bölümde Melisi bekleyen büyük bir sürpriz beklerken Alara ise sinsi planlarını gerçekleştirmenin peşinde.. İşte Beyaz Yalan dizisinde bu akşam yaşanacaklar..

ALARA SİNSİ PLANLARINI GERÇEKLEŞTİREBİLECEK Mİ?

Beyaz Yalanın yarın akşam Show TVde yayınlanacak yeni bölümünde; Alaranın telefonuyla dünyasının başına yıkılacağını zanneden Meleki, büyük bir sürpriz beklemektedir. Zaten Melekin pasaportuyla seyahat ettiği için kimliğini ispatlayamayan Alara, sinsi bir plan yapar. Melekten, bu oyuna devam etmesini ister.

Şimdi Melek için hayat daha da zordur. Artık kumandası Alaranın elindedir. Hem Korel ailesine yakalanmayacak, hem peşindeki Ebru ve Halilden kaçacak, hem de Alaranın bitmek bilmez isteklerini yerine getirmeye çalışacaktır. Melek için giderek bir kabusa dönen bu oyun içindeki tek güzel ve gerçek şey, Demire duyduğu aşktır

Ntc Medya-Mehmet Yiğit Alpin yapımcılığını üstlendiği Beyaz Yalanın yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman otururken, dizinin senaryosunu ise Mayıs kaleme alıyor.

Beyaz Yalanın güçlü oyuncu kadrosunda ise; Kutsi (Demir), Deniz Baysal (Alara/Melek), Ebru Aykaç (Asude Hanım), Ege Aydan (Fikret Bey), Elif İskender (Meryem Hanım), Çağlar Sayın (Volkan), Seher Terzi (Bedriye Hanım), Berkan Bulut (Özgür), Onur Dikmen (Halil), Çetin Karakul (Savaş), Ebru Aytemur (Ebru), Fatih Dokgöz (Hikmet), Özge İnce (Damla), Ayça Yağcıoğlu (Sedef), Pınar Deniz (Berrak), Biran Damla Yılmaz (Nesrin) Dilara Topuklular (Zeliha) rol alıyor.
Beyaz Yalan yeni bölümüyle, yarın akşam saat 20.00de Show TVde!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.