Shakhtar Donetsk Roma maçı canlı izle

08.03.2011
90
Shakhtar Donetsk Roma maçı canlı izle

Şampiyonlar Ligi Shakhtar Donetsk Roma maçı canlı izle Shakhtar Donetsk Roma maçı canlı seyret Shakhtar Donetsk Roma maçını canlı izle Shakhtar Donetsk Roma canlı izle Shakhtar Donetsk Roma maçı izle

Şampiyonlar Ligi maçı Shakhtar Donetsk Roma maçı canlı izle Shakhtar Donetsk Roma maçı canlı seyret Şampiyonlar Ligi’nde ikinci turun ilk maçında Roma’yı deplasmanda 3-2 geçerek büyük bir sürpriz yapan ve tüm dünyayı şaşırtan Shakhtar, kendi evindeki maça çok büyük bir avantajla çıkıyor.

Mircela Lucescu’nun Shakhtar Donetsk’te ortaya çıkardığı Ukrayna-Brezilya karması yapı muazzam işliyor. Türkiye’de yaşadığı başarılardan sonra Ukrayna’da oldukça iyi ekonomik şartlar bulunan ve kendisine duyulan tam güvenle ortaya kendi takımını çıkarma şansı bulan Lucescu bu fırsatı çok iyi kullanıp önce UEFA Kupası’nı kazandı, şimdi de Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale doğru ilerliyor..

Takımın önemli oyuncularından Dario Srna bu maç için Ukrayna kulüpler tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacaklarını ve ilk maçta aldıkları avantajın onları yavaşlatmayacağını söyledi. Shakhtar’da herkes bu maçın öneminin farkında. Roma’da Claudio Ranieri’nin yerine gelen Vincenzo Montella, ilk hocalık denemesinde çok zor bir ortam buldu ve Avrupa’da da olabildiğince zor bir sınava çıkacak..

Kurt hoca Mircea Lucescu, tecrübesiz rakibi karşısında yetenekli Brezilyalıları ve organize kadrosuyla çok üstün görünüyor. Shakhtar Donetsk ilk maçta aldığı avantajı riske atmak istemeyecektir. İkinci maçta da onları galibiyete yakın görüyorum…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.