Seviyor Sevmiyor dizisinin tanıtım fragmanı yayında!

30.05.2016
72
Seviyor Sevmiyor dizisinin tanıtım fragmanı yayında!

Seviyor Sevmiyor dizisinin tanıtım fragmanı yayında! Atv ekranlarında yayınlanması beklenen Seviyor Sevmiyor tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki merakla beklenen Seviyor Sevmiyor dizisinde hangi ünlü isimler rol alacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Seviyor Sevmiyor dizisinin detayları

Seviyor Sevmiyor dizisinin tanıtım fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Şimdi ise izleyiciler Seviyor Sevmiyor dizisinin ne zaman başlayacağını merak etmeye başladılar. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve merakla beklenen Seviyor Sevmiyor dizisinin tanıtım fragmanı.

SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİNİN TANITIM FRAGMANI

Yapımcılığını MF Yapımın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor , izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Çekimleri devam eden dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

ATVnin yeni dizisi Seviyor Sevmiyorda karmaşıklaşan aşk oyunları ve ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izleyeceğiz. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil in yazdığı dizi Haziran ATVde izleyicileriyle buluşacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.