Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor yayınlanan yeni bölüm fragmanında Deniz ve Yiğit arasındaki sırlar açığa çıkacak mı? Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde

Yapımcılığını MF yapımın üstlendiği başrollerinde Zeynep Çamcı, Yiğit Balcı, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölüm fragmanı ile 11 Eylül Pazar saat 20:00da Atv ekranında.

Seviyor Sevmiyor ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Seviyor Sevmiyor dizisi hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. İşte detaylar.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz, İrem ve Yiğitin yakınlaşmalarına ve evlilik teklifine şahit olmuştur. İrem ve Denizin arası bozulur. İkisi de acı çekerken farklı yöntemler seçerler. Deniz İstanbuldan uzaklaşmak, evden taşınmak ister. Tuna bu yolculuğunda ona arkadaşlık edecektir. İrem ise vicdan azabı yüzünden Yiğiti kendisinden soğutmaya çalışır. Tunanın Denizi yanında götürmesi tesadüf değildir.

SEVİYOR SEVMİYOR 9. BÖLÜM FRAGMANI

Tuna da artık bir eşiktedir Belki de hayatının aşkını bulmuştur, belki de artık ona açılması her şeyi söylemesi gerekmektedir. Fakat ne İrem ne Deniz aradıkları huzuru bulamayacaklar, birbirlerinin boşluğunu kapatamayacaklardır. Madem İrem Denizsiz, Deniz de İremsiz olamıyor, geriye tek bir çare kalmaktadır. Barışacaklar ve her şeyi Yiğite olduğu gibi anlatacaklar. İrem ve Deniz, Yiğite vermek için bir itiraf mektubu döşenirler ve itiraf vakti gelir çatar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.