Seviyor Sevmiyor 23. bölümde İrem çok kötü bir plan hazırlığı içerisinde

24.12.2016
89
Seviyor Sevmiyor 23. bölümde İrem çok kötü bir plan hazırlığı içerisinde

Seviyor Sevmiyor yepyeni bir bölüm ile Atvde bu Pazar akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Seviyor Sevmiyor dizisinde bu hafta Deniz ile Yiğit eski günlerine dönmesi İremin intikam ateşini körüklüyor. Yiğit ve Deniz mutluluktan havalara uçarken İrem ve Tuna ise bu durum karşısında kahroluyor. İntikam ateşi gitgide büyüyen İrem çok kötü bir plan hazırlığı içerisinde

Ekranların heyecanla beklenen dizisi Seviyor Sevmiyor 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MF Yapımın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız , Yiğit Kirazcının oynadığı Seviyor Sevmiyor dizisi bu Pazar akşamı saat 20:00da Atvde.

SEVİYOR SEVMİYOR 23. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz ve Yiğit yaşananlar sonrası birbirlerine kesinlikle güvenmemektedir. Özellikle Yiğit, Denize bir daha güvenebileceğini düşünmemektedir. Bu bir iddialaşmaya ardından bir oyuna dönüşür. İki taraf da birbirinden yapması zor, meşakkatli isteklerde bulunur.

Talepleri gerçekleştirmeye çalışırken iki taraf da bazen komik, bazen dramatik anlar yaşarlar. Ama bu oyunun sonu hiç de bekledikleri gibi bitmeyecektir. Yiğitin kız kardeşi Simya hayatımıza çok da sessiz sedasız girmeyecektir. Geçmişinden gelen karanlık bir adam Simyayı zengin abisi Yiğitten para koparması için zorlayacaktır.

İremin Yiğit takıntısı bundan sonra hayatını nasıl etkileyecektir? Tuna aşk acısını geride bıraktığını düşünmektedir ancak aslında hiç iyi değildir.

Denizi o bıraksa bile hayali peşinden gelmektedir. Tuna bu acıklı durumla nasıl baş edecektir? Ya da baş edebilecek midir?

SEVİYOR SEVMİYOR 23. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seviyor Sevmiyor dizisinde Denizin beklenmedik itirafı, Yiğitin bütün intikam planını suya düşürmüştür. Ancak bu durum Yiğitin öfkesini dindirmeye yetmez. Denize yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. İçi soğumadan bu hesap onun için kapanmayacaktır. Deniz ise Yiğit ne yaparsa yapsın pes etmemeye kararlıdır. Diğer yandan Yiğit, Teomanla ilgili bomba gibi bir haber alır. Bu haber Yiğitin hayatını da çok yakından ilgilendirmektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.