Sevgilileri arasında 3 Başbakan var

27.07.2013
77
Sevgilileri arasında 3 Başbakan var

Ünlü Amerikalı aktris Shirley MacLaine, Hollywoodun pek çok ünlü erkeğinin yanında 3 tane Başbakanla da ilişki yaşadığını itiraf etti.

İngiliz aristokrasisinin anlatıldığı Downton Abbey dizisine yeni katılan Shirley MacLaine İngiltere’deki Daily Mirror gazetesine bir röpörtaj verdi. “Pek çok başrol oyuncusuyla ve dönemin Başbakanlarıyla ilişkim oldu” itirafında bulunan MacLaine’in aşkları arasında 3 başbakan bulunuyor.
28 yıl boyunca yapımcı Steve Parker’la evli kalan MacLaine, ‘açık evlilik’ yaşadıklarını ve hem eşinin hem de kendisinin yıllar içinde pek çok sevgilisi olduğunu söyledi. 78 yaşındaki MacLaine’in kaçamak yaşadığını itiraf ettiği Politikacılar arasında Kanada Başbakanı Pierre Trudeau, Avustralya Dışişleri Bakanı Andrew Peacock ve İsveç Başbakanı Olof Palme bulunuyor.

Reankarnasyona inandığını her fırsatta açıklayan MacLaine, Palme’yle önceki yaşamında da beraber olduğunu söylüyor. Milattan önce 800’lü yıllarda karşılaştıklarını söyleyen MacLaine’in iddiasına göre, Palme o zamanlar Kutsal Roma Cermen İmparatoru Şarlman idi ve kendisi de İspanya’da hastalanan hacıları tedavi eden bir Mağribi bir kadındı.
Haziran ayında Amerikan Film Enstitüsü’nden “Yaşamboyu Başarı” ödülü alan MacLaine, yaptığı konuşmada eski rol arkadaşlarına teşekkür etmiş “Hem ekranda hem de gerçek yaşamda seviştiğim rol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ama yemin ederim sadece yarısını hatırlayabiliyorum” demişti.
Kaynak: radikal

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.