Sevda Kuşun Kanadında 8. bölüm fragmanında nefesler tutuldu

07.10.2016
75
Sevda Kuşun Kanadında 8. bölüm fragmanında nefesler tutuldu

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Sevda Kuşun Kanadında 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Kıbrıs harekatı konusu dizide işleniyor. Milli Türk Talebe Birliği yaşanılan olaylar karşısında harekete geçiyor. Sevda Kuşun Kanadında heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor.

Yapımcılığını Sonart Medyanın üstlendiği Sevda Kuşun Kanadında dizisinin başrollerinde Deniz Baysal, Murat Ünalmış, Ugfuk Bayraktar, Müge Boz, İlker Kızmaz ve Yavuz Bingöl yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Kıbrısa asker çıkaran Yunanlılar karşısında Türk cemiyetleri harekete geçiyor. Harp günlerini ele alan Sevda Kuşun Kanadında dizisi tarih kokan yeni bölümüyle TRT 1 ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 8. BÖLÜM ÖZETİ

Arif Gerçeğin Peşinde!

Geçtiğimiz haftanın finalinde Arif’i, gazeteci Leyla tarafından verilen önemli bir dosya ile başbaşa bırakmıştık. Bu bölümde ise Arif, Leyla’nın kendisine verdiği dosyadaki bilgilerin izini sürer ve dosyadaki ismin peşine düşer.
Tümay’ın ne akıl hastanesindeki kardeşi Kubilay’dan ne de yanmış oyuncak bebeğin akıbetinden haberi vardır. Bebek Tümay’ın eline geçer ve kendisini büyük bir gizemin içinde bulur. Tarık’ı kaybetmenin büyük üzündü yaşayan Işık, bir de anne ve babasının ölümüyle ilgili öğrendiği gerçekle daha da sarsılır.

SEVDA KUŞUN KANADINDA 8. BÖLÜM FRAGMANI

Yunan ordusunun Kıbrıs’a çıktığı ve 25 Türk mücahidinin şehit olduğu haberi gündeme bomba gibi düşer. Milli Türk Talebe Birliği’nden Kıbrıs’a destek kararı çıkar. Arif başta olmak üzere herkes gönüllü listesine adlarını yazarlar. Arif, Ömer’le birlikte üniversitede Kıbrıs için destek etkinliği düzenleyince dikkatleri bir kez daha üstüne çeker.

Leyla, Zafer’in karşısına çıkar ve Tarık’tan aldığı dosyaları kullanarak ona birlikte çalışmayı teklif eder. Bu sırada Leyla, ezeli düşmanı Nesteren’e küçük bir oyun oynamayı da ihmal etmez.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.