Seda Akgül kimdir?

29.02.2016
67
Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül kimdir? Seda Akgül verdiği kilolar sonrası özel hayatına dair açıklamalar yaptı. Peki Seda Akgül kimdir? İşte tüm detaylar

Star TVde Sabah haber kuşağı programı sunan ancak asıl şöhreti Kısmetse Olur programıyla yakalayan Seda Akgül, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Verdiği kilolarla dikkat çeken Seda Akgül, Renkli Hayatlar programında 6 ayda 25 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. Program sunucuları Müge Dağıstanlı ve gülşen Yüksel Salt, Seda Akgülün vücudunda sarkma olmadığına dikkat çekti. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla zayıflama sürecini gözler önüne seren Seda Akgül, mineral ve magnezyum desteği aldığını belirtti. “Mide ameliyatı mı oldu?” sorularına yanıt veren ünlü sunucu, söylentilerin yalan olduğunu kanıtlamak için yayında et yedi. Çünkü; mide ameliyatı olanların bir yıl kadar katı yiyecek yiyemediği söyleniyor.

Seda Akgül kimdir?

17 Haziran 1971de doğan Seda Akgül, sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığında mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesinin bursu ile Brükselde Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuştur. Aldığı eğitimlerin ardından Geleceğin Toplum Lideri olarak Washingtonda staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8de görev almıştır. Avrupa Birliğine Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesinde 2004-2007 arasında akademisyenlik görevi yapan Seda Akgül, Tv 8 ekranlarında yayınlnan Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunmuştur. Programıyla eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TVye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014te kanaldan ayrılan Kısmetse Olur programının sunuculuğu için Kanal Dye geçmiştir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.