Schalke 04 Manchester United Maçını Canlı izle

26.04.2011
83
Schalke 04 Manchester United Maçını Canlı izle

Schalke 04 Manchester United Maçı Canlı izle Schalke 04 Manchester United Maçı Seyret Schalke 04 Manchester United Maçını Canlı izle Schalke 04 Manchester United Canlı izle Schalke 04 Manchester United Maçını izle

Schalke sürpriz bir şekilde çeyrek finalde İnteri eleyerek yarı finale kalmayı başardı. İnterI elemelerinin yanı sıra özellikle ilk maçta deplasmanda güçlü rakiplerini 5-2 gibi bir skorla mağlup etmelerini hiç kimse beklemiyordu. İnter maçın ilk dakikalarında Stankovicin attığı golle 1-0 öne geçmeyi başarmıştı ama İnter savunmasındaki boşlukları çok iyi değerlendirdi Ragnickin takımı ve maçı farklı kazanmayı başardılar. Deplasmanda 5-2 kazandıkları maçın rövanşında da İnter karşısında maç boyunca topla çok fazla oynayan takım olmamalarına rağmen Raulun etkili performansıyla kazanmasını bildiler. Bu sezon gerek Magath, gereksede Ragnick yönetiminde lig ve Şampiyonlar ligi performansları arasında büyük fark var. Ligde erken haftalarda bir iddialarının kalmamasınında bunda etkisi vardı ama takımın Şampiyonlar ligine çok farklı motive olduğunu görüyoruz. Şampiyonlar liginde gruplarda ilk maçta deplasmanda 1-0 kaybettikleri Lyon maçı dışında oynadıkları maçlarda yenilmediklerini görüyoruz. Play offta Valenciayı elemelerini çok fazla beklemiyordum ama deplasmanda sergiledikleri iyi performans ve yakaladıkları skor avantajıyla turu geçmeyi başarmışlardı bana göre. İç sahada Şampiyonlar liginde şu ana kadar oynadıkları 5 maçıda kazanmayı başarmışlar ve bu maçlarda 13 gol atıp kalelerinde 3 gol görmüşler. Tarihlerinde ilk kez Şampiyonlar ligi yarı finalinde mücadele edecekler ve ingilis takımlarına karşı 6 eşleşmede 2 galibiyet, 4 mağlubiyet aldılar. Maç öncesinde Ragnickin takımında Howedes maç kadrosuna alınmış ama durumu belirsiz. Gavranovic ve Huntelaarın sakatlıkları ise devam ediyor.

Manchester United hafta sonu Premier Leaguede iç sahada Evertonu Javier Hernandezin attığı golle 1-0 yenmeyi başardı ve 2.sırada yer alan Chelsea ile aralarında 6 puanlık bir fark bulunuyor. Bu sonucun ardından ligde çok büyük ihtimalle şampiyon olacaklar, ligin bitimine 4 hafta kala çok iyi avantaj yakalamışlar. Şampiyonlar liginde şu ana kadar oynadıkları maçlarda yenilmediklerini görüyoruz ve Real Madrid ile birlikte namağlup 2 takımdan birisi konumundalar. Çeyrek finalde Chelseayi iç sahada ve Stamford Bridge’de yenerek yarı finale kalmayı başardılar ama beklemiyordum açıkcası 2 maçtada Chelseayi yenmelerini. Bu sezon mücadele ettikleri kadrolarına baktığımızda bireysel olarak öne çıkan bir oyuncu olmasada takım halinde çok iyi mücadele ettiklerini görüyoruz. Kazandıkları Marsilya maçında da ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın rövanşında iç sahada rakiplerini yenmeyi başarmışlardı ve yarı finalde de ilk maçı deplasmanda oynamaları onlar için avantaj olabilir diye düşünüyorum. Maç öncesinde Fergusonun takımında Dmitar Berbatovun sakatlığı var ama Ferguson Şampiyonlar ligi maçlarında Rooney ve Javier Hernandez ikilisine daha fazla şans veriyordu Şampiyonlar liginde. O yüzden Berbatovun sakatlığının takımı çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Ayrıca sakatlıkları devam eden Hargrewes ve Daren Fletcherde bu maçta forma giyemeyecekler.

Schalke’nin Şampiyonlar liginde çeyrek finale kadar gelmesi bile büyük başarı ama finale kalma şanslarını değerlendirmek isteyecekler rakipleri güçlü Manchester United olsada. Maç öncesinde Ragnick’in takımında savunmanın önemli oyuncularından Howedes’in durumu belirsiz ama bu maçta yetiştirilmesi bekleniyor. Manchester United Şampiyonlar liginde şu ana kadar deplasmanda oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve 3-0 kazandıkları Bursaspor maçı dışında oynadıkları diğer tüm maçların alt bittiğini görüyoruz. Schalke’nin iç sahada Manchester!e karşı hucum futbolu oynaması yanlış olur diye düşünüyorum ve onlarda kontrollü bir futbol oynayacaklardır. Manchester United şu ana kadar 11 kez mücadele ettiği Şampiyonlar ligi yarı finallerinde sadece 4 kez finale kalmayı başardı. Ben bu maçta tempolu bir maç beklemiyorum açıkcası. Alt tercihini ön planda tutuyorum bu maçta 1.60’lık orandan.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.