Savaşçı dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

06.11.2017
83
Savaşçı dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 19. bölümüyle ekrana geldi. Foxun fenomen dizisi Savaşçıda yapılan hamleler ölümle burun buruna getirdi. Barajın bombalanmasına izin verilmeyerek büyük hamleler yaşandı. Savaşçı dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Savaşçı mücadele var olan tüm gücüyle devam etti. Savaşçı 19. bölümde pes etmeden savaşmaya devam etti. Ölümle burun buruna gelecek olan sahneler seyircisini heyecanlandırdı. Savaşçı 19.bölümüyle 5 Kasım Pazar günü 20.00de fox tvdeydi.

Yüzbaşı Kağan, Doktorun barajı bombalamasına izin vermez ama yaptığı hamle onu ölümle burun buruna getirir. Kılıç Timi, Kağanı kurtarmak için harekete geçerken, Doktor kıyıya çıkmayı başarır ve kaçmaya çalışır. Ama Kılıç Timinin elinden kurtulmak sandığı kadar kolay olmaz.

Temo ise okul servisinden Eren’i kaçırmıştır. Oğlunun hayatından endişelenen Hatice fenalaşıp hastaneye kaldırılırken, operasyondan dönen Bayram’a bu haberi vermek herkes için çok zordur.
Alınan istihbaratla Kılıç Timi, Eren’i kurtarmak için operasyona çıkar. Fakat olayların seyri Temo’nun bile tahmin edemeyeceği kadar farklı gelişir. Her şeyi göze alan Albay Kopuz, Eren için elindeki son kozu kullanır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.