Savaşçı dizisinin 16. yeni bölümünde Aslı iyileşebilecek mi?

15.10.2017
82
Savaşçı dizisinin 16. yeni bölümünde Aslı iyileşebilecek mi?

Savaşçı dizisi 16. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Foxta Pazar akşamları yayınlanan Savaşçıda yine heyecan dolu olaylar hız kesmiyor. Aslının iyileşip iyileşmeyeceği merak konusu oldu. İşte merak edilen Savaşçı yeni bölüm fragmanları.

Savaşçı dizisi 16. yeni bölüm fragmanlarıyla heyecanlandırdı. Bu akşam fox tvde izlenecek olan Savaşçıda Sevdiği kadının iyi haberlerini bekleyen Yüzbaşı Kağan görevlendirilen operasyona çıkacak mı? İşte Savaşçının yeni bölümünde yaşanacaklar.

SAVAŞÇI 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Konferans salonunda patlayan bomba, Aslı ve Kağanı ölümle burun buruna getirmiştir. Patlama sonrası Kağan kendine gelse de, bombanın yakınında olan Aslı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Kağan ve diğerleri büyük bir endişeyle Aslı’dan gelecek iyi haberleri beklerken, umutlar gittikçe tükenir.

Bu arada karargaha gelen bir istihbaratla operasyon kararı alan General Kutalmış ve Albay Kopuz, Kılıç Timini Üsteğmen Serdar komutasında harekete geçirir. Fakat Yüzbaşı Kağan, sevdiği kadın ölümle pençeleşse de, timiyle birlikte göreve gitmekte ısrar edecek ve annesi Selver’in karşı koymasına rağmen o operasyona çıkacaktır. Çünkü terör yine çirkin yüzünü göstermiştir. Söz konusu olan operasyon, Aslı gibi terör mağduru kadınların ve kız çocuklarının kurtarılmasıdır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.