Racing Santander Real Madrid maçı canlı izle

05.03.2011
99
Racing Santander Real Madrid maçı canlı izle

Racing Santander Real Madrid maçı canlı izle Santander Real Madrid maçı canlı seyret Santander Real Madrid maçını canlı izle Santander Real Madrid canlı izle Santander Real Madrid maçı izle

Santander Real Madrid maçı canlı izle Racing Santander Real Madrid maçı canlı seyret Barcelona ile arasında 7 puanlık bir fark bulunan Real Madrid, ne olursa olsun sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışını zorlayacaktır.

Jose Mourinho’nun açıklamaları da bu yönde… Real’de tek hedef; Barcelona’nın sürpriz iki deplasman kaybı yaşaması ve Barnebau’da Katalanlar karşısında alınacak bir galibiyetten sonra yarışın iyiden iyiye kızışması… Barcelona’nın puan kaybetme ihtimalinin bulunduğu iki deplasman var. Bunlardan biri Sevilla bir diğeri de Villarreal…

Hesapta olan Valencia deplasmanı kayıpsız geçildi ve Real bir anlamda hayal kırıklığına uğradı. Santander cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Yeni transferlerin takıma adaptasyon sürecini aşması ve sakat futbolcuların yeniden takıma dönmesi Santander’in elini güçlendirdi. Ancak hala Real gibi dev takımlara kafa tutabilecek durumda değiller.

Real’in gol makinesi ve süperstarı Cristiano Ronaldo sakatlığı sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Ronaldo’nun oynamaması Real’i ciddi olarak etkileyecektir. Temkinli olmakta fayda var, sancılı bir Real galibiyeti bekliyorum.

Real Madrid sancılı da olsa kazanır…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.